Θύμα hackers η ιστοσελίδα του Α.Ο. Καρέα

Μία δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η χθεσινή ημέρα για την ιστοσελίδα του Αθλητικού Ομίλου Καρέα. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας της αντί να βρουν αναρτημένα άρθρα γίνονταν μάρτυρες ενός ακόμα χτυπήματος… «χακτιβισμού».

Στη θέση της αρχικής σελίδας εμφανιζόταν μια αλβανική σημαία με εθνικιστικά συνθήματα, τα οποία υπέγραφαν οι United Albania Hackers (UAH Crew).

Να θυμίσουμε οτι είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγους μήνες, που παραβιάζεται ιστοσελίδα του Βύρωνα. Την πρώτη φορά, είχε παραβιαστεί η ηλεκτρονική πύλη του Δήμου Βύρωνα από  Σκοπιανούς hackers οι οποίοι είχαν αλλάξει τις φωτογραφίες της αρχικής σελίδας.

O πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Καρέα, Ξενοφώντας Χολέβας δήλωσε σχετικά με το συμβάν:

Προτείνω να αντισταθούμε ξανά για άλλη μία φορά και μην αλλάξουμε στάση στις αρχές μας απέναντι σε άλλο ένα ψευδό εμπόδιο .Το ίδιο κάναμε και στις κλοπές , στις φθορές και σε τόσα άλλα …

Να μείνουμε πιστοί και σταθεροί απέναντι σε αυτά που έχουμε συμφωνήσει και να μην παρασυρόμαστε χάνοντας την στόχευση μας, που είναι να κρατούμε « το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος» και μόνο !

Είμαστε τυχεροί γιατί στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα και στον Καρέα γενικότερα έχουμε Παιδιά και γονείς από πολλές εθνικότητες και ποτέ δεν αποτέλεσε για εμάς , θέμα σύγκρισης ή διαφοροποίησης συμπεριφοράς .

Ένας λόγος είναι γιατί μάθαμε να μεγαλώνουμε , να παίζουμε , να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε όλοι μαζί σαν ισότιμα μέλη μίας ομάδας , μίας παρέας, μίας συνοικίας.

Άλλος ένας σοβαρός λόγος είναι ότι εμείς κάνουμε αθλητισμό ,παράγουμε παιδεία και πολιτισμό και αποτρέπουμε ή απορροφούμε κάθε επικίνδυνο ρήγμα στην προσπάθεια αυτή, που εδώ και πολλά χρόνια λειτουργώντας κάτω από αυτές τις αρχές υποστηρίζει εμπράκτως τα Παιδιά.

Όλα τα άλλα,… δεν μας αγγίζουν και δεν θα τους δίνουμε πρόσφορο έδαφος για να αναπτυχθούν ανάμεσά μας .

Είμαστε εκεί για τα Παιδιά !

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Καρέα:

Με μεγάλη μας λύπη σήμερα το πρωί 17 Νοεμβρίου 2011 , αντικρίσαμε το site του Αθλητικού Ομίλου Καρέα σε αυτή την κατάσταση χτυπημένο από hackers που υπογράφουν ως: “UNITED ALBANIA HACKERS” Cyber Warriors.

Να υπενθυμίσουμε ότι το site αυτό ποτέ δεν φιλοξένησε καμία άλλη είδηση ή ανακοίνωση πέραν αθλητικών θεμάτων και θέματα που αφορούν την υποστήριξη των Παιδιών.

Από το 2005 πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα κόμβο επικοινωνίας για την οικογένεια και τα Παιδιά . Για εμάς η οικογένεια και τα Παιδιά δεν έχουν εθνικότητα ,δεν έχουν πολιτικές πεποιθήσεις, δεν έχουν κοινωνικά ή οικονομικά κριτήρια για να ανοίξουμε την αγκαλιά μας.

Κάθε ενέργεια έχει πρωτογενείς και δευτερογενείς στόχους ,μηνύματα ή απαντήσεις σε ενέργειες που προηγήθηκαν, στη συγκεκριμένη περίπτωση δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα ,δεν έφτασε σε εμάς τίποτα, …παρά μόνο στεναχώρια και συναισθηματικό έλλειμμα .

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ
Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ ΚΑΡΕΑΣ

H κατάσταση αντιμετωπίστηκε εξαιρετικά γρήγορα και αποτελεσματικά χάρις την άμεση βοήθεια που μας παρείχε η τεχνική ομάδα του φιλικού μας forum Vironas.gr.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Αλέξανδρο Φείδα και την υπόλοιπη ομάδα τεχνικής κάλυψης του Vironas .gr για αυτή την υποστήριξη , είμαστε ευγνώμονες !

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος