Δεν κλείνει, ούτε μεταφέρεται το Δημοτικό Κέντρο Άθλησης

Πηγή: dimosbyrona.gr

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε αναφορικά με την προσωρινή μετεγκατάσταση του 1ου Δημοτικού Κέντρου Άθλησης από το κέντρο της πόλης στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου, την οποία εισηγήθηκε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα (ΟΠΑΔΒ), στο πλαίσιο μίας γενικότερης εξυγίανσης, αλλά και λόγω των γνωστών παθογενειών του χώρου που στεγάζεται το Γυμναστήριο, παρενέβη ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε συνέχεια της παρέμβασής του και μετά από σύσκεψη που ολοκληρώθηκε προ ολίγου, με τη σύμφωνη γνώμη της Προέδρου και του Αντιπροέδρου του ΟΠΑΔΒ Πηνελόπης Δάφνη και Πάτροκλου Πανώρια, αποφασίστηκε να παραμείνει το Δημοτικό Κέντρο Άθλησης στο χώρο όπου στεγάζεται (Κύπρου και Ευαγγελικής Σχολής), έως ότου ολοκληρωθεί η αναζήτηση νέου, καταλληλότερου χώρου, στο κέντρο της πόλης μας, ώστε να υλοποιηθεί η μεταστέγαση των προγραμμάτων και να επιτευχθεί η παροχή υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στους συμπολίτες μας που συμμετέχουν στα προγράμματα αυτά.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα δήλωσε σχετικά: «Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες συνθήκες των καιρών, αλλά και τη διευκόλυνση που παρέχει στους συνδημότες μας ο συγκεκριμένος χώρος, ο οποίος άλλωστε με δική μας παρέμβαση και πρωτοβουλία το 2004 αναβαθμίστηκε και λειτούργησε. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να παραμείνει το πρόγραμμα αυτό στο κέντρο της πόλης». Συμπλήρωσε, τέλος, ότι «Μέριμνά μας παραμένει πάντα, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και δεδομένων των οικονομικών συνθηκών, η προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού, με βασικό άξονα τη δημιουργία προγραμμάτων και εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου για τους συμπολίτες μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Κοσμάς Τσιάκαλος

Οι πολίτες νίκησαν ! Το μήνυμα είναι σαφέστατο και προς κάθε κατεύθυνση. Η άμεση αντίδραση-αντίσταση των πολιτών στην επιλογή της δημοτικής αρχής που ευθυγραμμίζεται με την πολιτική κυβέρνησης-τρόϊκας-δντ με σκοπό την υποβάθμιση και τελικά τη διακοπή κοινωνικών υπηρεσιών και την μεταφορά τους σε ιδιώτες έφερε αποτέλεσμα. Η δημοτική αρχή κάτω από την πίεση των πολιτών μάζεψε άρον άρον την απόφασή της . Οι πολίτες του Βύρωνα που πλήττονται βάναυσα όπως όλος ο ελληνικός λαός από τα πρωτοφανή αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης-ΕΕ-δντ θα σταθούν εμπόδιο μπροστά σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης ή κατάργησης των κοινωνικών υποδομών της πόλης. Κέντρο Υγείας , δημόσιοι χώροι , πολιτιστικά εργαστήρια , παιδικοί σταθμοί είναι μπροστά μας.