Από την Καισαριανή στον Βύρωνα και την Ηλιούπολη… με μία ορθοπεταλιά

Πηγή: dimosbyrona.gr

«Ποδηλατοβόλτα» -8 χιλιομέτρων- συνδιοργανώνουν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου οι Δήμοι Καισαριανής, Βύρωνα και Ηλιούπολης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ειδική Γραμματεία Διατροφής & Άθλησης).

Στο πλαίσιο αυτό, οι τρεις Δήμαρχοι κ.κ. Αντώνης Καμπάκας, Νίκος Χαρδαλιάς, Βασίλης Βαλασόπουλος διοργανώνουν Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφ. Βενιζέλου και Πρωτόπαππα), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Κ. Κονδύλης».

Η βόλτα με ποδήλατο θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί από την είσοδο της Πανεπιστημιούπολης στην Καισαριανή (επί της οδού Ούλωφ Πάλμε), θα διασχίσει τον Βύρωνα και θα καταλήξει στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Ηλιούπολη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών, προκειμένου η χρήση του ποδηλάτου να ενταχθεί ακόμα περισσότερο στην καθημερινή μας ζωή. Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρόγραμμα «Το ποδήλατο στη ζωή μας» που αποσκοπεί στην προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου, μέσου μετακίνησης φιλικού προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Xenophondas Holevas

Οι Βυρωνιώτες ποδηλάτες θα συγκεντρωθούμε στην Καραολή Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο την Κυριακή 6/11 στις 10.00πμ (μισή ώρα πριν την εκκίνηση) για να κατηφορίσουμε όλοι μαζί παρέα προς την Πανεπιστημιούπολη .