Νεκρός διαδηλωτής από τον Βύρωνα

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Δημήτρης Κοτσαρίδης, οικοδόμος από τον Βύρωνα, που μεταφέρθηκε το μεσημέρι στον Ευαγγελισμό, μετά τα επεισόδια που επισκίασαν τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 53χρονος άνδρας αισθάνθηκε δυσφορία από τη ρίψη χημικών στο Σύνταγμα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Ζάππειο, όπου έγιναν προσπάθειες να τον συνεφέρουν. Αμέσως μετά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν, εξέπνευσε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, “στις 4.45 το απόγευμα προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ άνδρας 53 χρονών χωρίς σφυγμούς, απνοϊκός, με μυδρίαση και ισοηλεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Δεν έφερε κανένα τραύμα, ωστόσο οι προσπάθειες των γιατρών επί πενήντα λεπτά να τον επαναφέρουν, απέβησαν άκαρπες”.

Ο εκλιπών ήταν αναπληρωτής γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων στον Βύρωνα και στέλεχος του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.

Για το συμβάν διετάχθη προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών και στο νοσοκομείο έχει μεταβεί εισαγγελέας.

——-

Η συντακτική ομάδα του Βύρωνας.gr εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Δημήτρη Κοτσαρίδη, για την οδυνηρή απώλεια.
Η ειδησεογραφία της ιστοσελίδας δεν θα ανανεωθεί έως το πρωί του Σαββάτου, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι Δημήτρη…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια