Καταζητείται μέλος της συμμορίας με τα Καλάσνικοφ από το Βύρωνα

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των ληστών με τα Καλάσνικοφ που απολογούνται την Παρασκευή για σωρεία κακουργημάτων, όπως προκύπτει από τη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, αναζητούνται ακόμη έξι αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας, ανάμεσα στους οποίους και ένας κάτοικος του Βύρωνα ονόματι Λέλη (Leli) ή Αουρέλ. Ο Λέλη, σύμφωνα με τις καταθέσεις των συλληφθέντων, φαίνεται να ήταν ένα από τα βασικά μέλη της συμμορίας και ένας από τους δύο που κακοποίησαν σεξουαλικά την μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών κατά τη διάρκεια της ληστείας στην Γλυφάδα.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της οργάνωσης, 21χρονος Αλέξανδρος Πέπα, καταθέτει ότι δεν συμμετείχε σε όλες τις ληστείες αλλά ούτε στις ασελγείς πράξεις εναντίον των γυναικών. Λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ ο Μέτα Ερμίρ και ο Πάνο Ενέα καθώς και ο Λέλη ή Αουρέλ που μένει στον Βύρωνα είχαμε πάει σε περίπου 10 σπίτια χωρίς να είμαστε όλες τις φορές και οι τέσσερις.»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ομολογία του Έρβιστ Μέτα, ο οποίος ήταν στην ομάδα που εισέβαλε στο σπίτι του διπλωμάτη στη Γλυφάδα. Με κυνικό τρόπο αναφέρει: «Παραδέχομαι ότι συμμετείχα σε κάποιες ληστείες. Συνήθως πηγαίναμε οι τέσσερίς μας (ο Πέπα, ο Πάνο και ο Λέλη ). Τελευταία φορά πήγαμε στη Γλυφάδα όπου ήταν ανδρόγυνο και δυο μωρά, όπου μπήκαμε και οι τρείς (εκτός του Πάνο που δεν ήταν μαζί μας ) όπου ο Πέπα και ο Λέλη έκαναν στη στη γυναίκα ασελγείς πράξεις. Από εκεί πηραμε το Μερσεντές αυτοκίνητο που επέβαινε ο Πέπα όταν τον πιάσατε.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια