Στη δημοσιότητα όλες οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των αιρετών του Δήμου Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης που κατατίθενται στον Άρειο Πάγο, προβλέπει ο «Καλλικράτης» για το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κάθε δήμου.

Στη συνέχεια είναι διαθέσιμες (σε μορφή pdf) οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των υπόχρεων για το Δήμο Βύρωνα. Για να τις δείτε κάντε κλικ πάνω στο αντίστοιχο όνομα.

Σχετικά με τα σύμβολα που εμφανίζονται στις δηλώσεις και προς διευκόλυνση ανάγνωσής τους, σημειώνονται τα εξής:

  1. Στη στήλη «Κωδικός Υπόχρεου» το 0 αντιστοιχεί στον υπόχρεο (Δήμαρχο, Αντιδημάρχους, μέλη Επιτροπών), το 1 στον/στην σύζυγο και το 2 στα ανήλικα παιδιά.
  2. Στη στήλη 6 («Είδος ακινήτου») του πίνακα «Α1.2 Ακίνητα καθώς και εμπράγματα δικαιώματα σε αυτά» το 1 αντιστοιχεί σε διαμέρισμα, το 2 σε αγροτεμάχιο, το 3 σε οικόπεδο, το 4 σε βοσκότοπο, το 5 σε βιομηχανοστάσιο, το 6 σε οικία, το 7 σε δασική έκταση, το 8 σε αποθήκη, το 9 σε πάρκινγκ, το 10 σε κατάστημα και το 11 σε γραφείο.
  3. Στη στήλη 10 («Εμπράγματο δικαίωμα») του ίδιου πίνακα το 1 αντιστοιχεί σε πλήρη κυριότητα, το 2 σε ποσοστό εξ αδιαιρέτου, το 3 σε ψιλή κυριότητα, το 4 σε επικαρπία και το 5 σε άλλες περιπτώσεις.
  4. Στη στήλη 14 («Προέλευση Χρημάτων») στον ίδιο πίνακα το 1 αντιστοιχεί στα εισοδήματα έτους, το 2 σε πώληση περιουσιακού στοιχείου, το 3 σε εισοδήματα προηγούμενων ετών, το 4 σε δωρεά, το 5 σε δάνειο και το 6 σε γονική παροχή.
  5. Στον πίνακα Α1.5 «Πλωτά και εναέρια μεταφορικά μέσα, καθώς και κάθε χρήσης οχήματα» στη στήλη 3 «Είδος οχήματος» το 1 αντιστοιχεί σε επιβατηγό αυτοκίνητο (Ι.Χ), το 2 σε φορτηγό, το 3 σε μοτοσυκλέτα, το 4 σε μοτοποδήλατο, το 5 σε σκάφος αναψυχής, το 6 σε ιστιοφόρο, το 7 σε βάρκα, το 8 σε ελικόπτερο και το 9 σε αεροπλάνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσης των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, όπως αυτές δόθηκαν από τον Άρειο Πάγο, κάνοντας κλικ εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια