Συνελήφθη ζευγάρι εμπόρων ναρκωτικών στον Βύρωνα

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Κινηματογραφική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Βορειοανατολικής Αττικής το βράδυ της Τρίτης στο Βύρωνα. Άντρες της Ασφάλειας έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα – καβάτζα και πέρασαν χειροπέδες σε ζευγάρι εμπόρων ηρωίνης, αφού πρώτα χρειάστηκε να… ξεφύγουν από τα δόντια ενός αγριεμένου pitbull που είχε το ζευγάρι.

Ένα εκπαιδευμένο σκυλί το οποίο μάλιστα της στιγμή της εφόδου των αστυνομικών όρμισε επάνω τους με άγριες διαθέσεις,. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις δέκα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Βορειοανατολικής Αττικής είχαν από καιρό πληροφορίες για τη δράση του 54χρονου Αλβανού εμπόρου και της 45χρονης συζύγου του.

Γνώριζαν ότι το ζευγάρι που διέμενε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Βύρωνα «εισήγαγε» ηρωίνη από τη γειτονική χώρα και την έριχνε στις πιάτσες της Αθήνας. Έτσι, μετά από παρακολούθηση, αποφάσισαν το βράδυ της Τρίτης να κάνουν την επιχείρηση. Αρχικά, εντόπισαν τον 54χρονο τη στιγμή που έβγαινε από την πολυκατοικία και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει του πέρασαν χειροπέδες.

Τα δύσκολα για τους αστυνομικούς ξεκίνησαν στη δεύτερη φάση του σχεδίου τους, όταν επιχείρησαν να ανέβουν στο διαμέρισμα και να ανοίξουν με το κλειδί του 54χρονου. Η σύζυγός του μόλις τους είδε να μπαίνουν άφησε ελεύθερο το αγριεμένο pitbull, φωνάζοντας μάλιστα να ορμήσει στους διώκτες της. Τελικά, μετά από «μάχη» με το σκύλο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τη συλλάβουν και να κατασχέσουν συνολικά 4 κιλά ηρωίνης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια