«Πλεκτάνη» από υπάλληλο πρακτορείου του ΟΠΑΠ στο Βύρωνα

Πηγή: Zougla.gr

Μία πρωτοφανή ιστορία απάτης επινόησε ένας υπάλληλος πρακτορείου του ΟΠΑΠ στον Βύρωνα, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από την αστυνομία για «άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής με ψευδή αναγγελία» και «υπεξαίρεση».

Ο 28χρονος άνδρας αποφάσισε να παίξει το ποσό των 30.000 ευρώ από τις εισπράξεις του πρακτορείου στις κυνοδρομίες και, αφού έχασε τα χρήματα, κατήγγειλε ψεύτικη ληστεία, για να δικαιολογήσει το έλλειμμα στον εργοδότη του.

Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος ανέφερε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι σημειώθηκε ληστεία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου εργάζεται και ειδικότερα ότι άγνωστος δράστης, που φορούσε κράνος, εισέβαλε στο πρακτορείο και με την απειλή πιστολιού τού απέσπασε 30.000 ευρώ.

Όμως, από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο ίδιος ο υπάλληλος, ο οποίος και ομολόγησε, είχε στοιχηματίσει το ποσό στις κυνοδρομίες λίγο πριν από την καταγγελία.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια