Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Γυμναστικής 2011 στο Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 120 αθλητριών πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης η Γιορτή της Γυμναστικής 2011 που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Γυμναστικής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Βύρωνα απένειμε τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής Μαριάνθη Ζαφειρίου, μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανσάμπλ από το 2009 μέχρι και σήμερα. Η Μαριάνθη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βύρωνα και έχει στο ενεργητικό της πολλές συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Ρυθμικής και Ανσάμπλ σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Ξεκίνησε το 2000 στο μαζικό της Ρυθμικής Γυμναστικής του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Βύρωνα και από το 2005 έως σήμερα έχει κερδίσει 54 μετάλλια στο σύνθετο ατομικό, σε διασυλλογικούς αγώνες.

Στην Γιορτή της Γυμναστικής, εκτός από το Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά, παρέστησαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πηνελόπη Δάφνη και ο Διευθυντής του νέου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα Γιάννης Μοναστηριώτης, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι αθλήτριες του συλλόγου με τις επιδόσεις τους στα προγράμματα Ρυθμικής, Ενόργανης και Γενικής Γυμναστικής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Αφού μπαίνετε στον κόπο να γράψετε για τη γιορτή της γυμναστικής φέτος, τουλάχιστον ας βάζατε φετινές φωτογραφίες! Αυτή που δείχνετε είναι από πέρυσι!