Νέοι Βύρωνος: Λύγισαν στον τελικό οι παγκορασίδες

Πηγή: neoivironos.gr

Mεγάλες στιγμές βιώνει το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου “Νέοι Βύρωνος” με τις συνεχείς επιτυχίες των αναπτυξιακών τμημάτων της ομάδας.

Νέα διάκριση (μετά την 4η θέση των παμπαίδων) σημειώθηκε αυτήν τη φορά από τις παγκορασίδες, οι οποίες κατέλαβαν τη 2η θέση από σύνολο 55 ομάδων των Αθηνών και της Ανατολικής Αττικής, ύστερα από τη συμμετοχή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ, που διεξήχθησαν στο κλειστό του Ολυμπιακού χωριού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (4-5/06).

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, μετά από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 3-1 σετ εναντίον της αντίστοιχης ομάδας του Αγ. Στεφάνου στον ημιτελικό, οι παγκορασίδες μας προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετώπιζαν το φαβορί της διοργάνωσης Ηλυσιακό. Εκεί, και παρά την εύκολη κατάκτηση του πρώτου σετ (25-17), το άγχος της μεγάλης σημασίας του παιχνιδιού και η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια κατέβαλαν τις παίκτριες μας με δυστυχες επακόλουθο την ήττα. Ωστόσο, στα θετικά κρατάμε την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν τελικό πρωταθλήματος και φυσικά τη δεύτερη θέση, που θα γίνει σηματωρός νέων επιτυχιών στο μέλλον, που σίγουρα το συγκεκριμένο τμήμα των παγκορασίδων μάς επιφυλάσσει.

Την ομάδα των παγκορασίδων των Νέων Βύρωνος απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Ντότη Όλγα, Μπαλογιάννη Πολυξένη, Τσαϊκόφσκι Λία, Κανέλλου Κατερίνα, Παπασταύρου Μαρία, Γκιώνη Σίντυ, Ακριτίδου Σοφία, Χριστοπούλου Δάφνη, Κουτέλη Ελένη, Θεοφανάκη Αναστασία, Χατζηαγγελή Τζωρτζίνα, Μαρή Ελένη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια