Δηλώσεις των αθλητριών της Ένωσης Βύρωνα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας

Πηγή: volleynews.gr

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας ολοκληρώθηκε και ο απολογισμός της Εθνικής ομάδας Κορασίδων μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί θετικός. Η κατάληψη της 8ης θέσης είναι σίγουρα επιτυχία, όμως οι πρωταγωνιστές αυτού του επιτεύγματος θεωρούν πως θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλύτερα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της προπονήτριας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, της βοηθού της, αλλά και όλων των αθλητριών:

Αναγνώστου Ειρήνη – Πασαδόρος (11 διεθνείς συμ.)
“Ήταν υπέροχη εμπειρία. Η 8η θέση μας αφήνει πολύ ευχαριστημένες, αν και σίγουρα θέλαμε και μπορούσαμε κάτι παραπάνω. Είδαμε το επίπεδο των άλλων ομάδων και φάνηκε πως έχουν καλύτερη οργάνωση. Έχουν δουλέψει πολύ και μαζί κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για αυτές σε κάθε διοργάνωση. Εμείς το παλέψαμε και καταφέραμε ό,τι καταφέραμε. Σίγουρα η 6άδα ήταν ένας στόχος, αλλά δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό. Να ευχαριστήσουμε το προπονητικό τιμ και όλους όσοι ήταν δίπλα μας, καθώς και τον κ. Βαλσαμή που μας βοήθησε πάρα πολύ. “

Βασιλαντωνάκη Ανθή – Διαγώνιος (18 διεθνείς συμ.)
“Πήραμε την 8η θέση, παλέψαμε. Θα μπορούσαμε να πάμε στο παγκόσμιο, αλλά οι άλλες ομάδες ήταν καλύτερες. Πετύχαμε τον έναν στόχο. Όλες θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Έχουμε δύο χρόνια ακόμα για να δουλέψουμε και να πάμε πιο ψηλά. Ευχαριστούμε τους προπονητές που μας βοήθησαν πάρα πολύ.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια