Αναστάτωση από τα φορτηγα στη Φορμίωνος

Καταγγελία αναγνώστη για απρεπή συμπεριφορά των οδηγών των φορτηγών αυτοκινήτων, που παραδίδουν τις προμήθειες στα Super Markets, επί της Φορμίωνος.

Καλα αυτο που συμβαινει στον Βυρωνα στην Φορμιωνος στο υψος της BP δεν εχει προηγουμενο…. Εξω απο τα 2 Super Markets, παρκαρουν καθημερινα την ωρα που ο κοσμος πηγαινει στις δουλειες τους 8-9 το πρωι 3 με 5 φορτηγα αποκλειοντας την ορατοτητα στην καθοδο της Λεωφορου. Παρκαρουν παρανομα μεσα στην μεση του δρομου και αν τους πεις και τιποτα την ωρα που το παιζουν και τροχονομοι σε βριζουν τοσο ασχημα που το μονο που θελεις να κανεις ειναι να παρεις τον! δικηγορο σου τηλεφωνο. Πιστευω οτι θανατηφορο ατυχημα θα προκληθει με αυτη την κατασταση αν δεν μεριμνησουν αυτοι που πρεπει..οπως Δημος Βυρωνα, Τροχαια, Αστυνομια, Δημοτικη Αστυνομια… Εκτος και αν βεβαια τους εχει δοθει η αδεια να το παιζουν τροχονομοι οποτε γουσταρουν….

Οσο και για τα 2 Super Markets θα επρεπε να κανονισουν αλλες ωρες να παραλαμβανουν τις προμηθειες τους γιατι οταν καποιος σκοτωθει εκει με τον χαμο που δημιουργουνε θα ειναι 100% υπευθυνοι…. Επισης πειτε στους αγραμματους οτι οταν ξαναβρισουν να το σκεφτουν γιατι καποιοι γειτονες δεν ανεχονται πια την ψευτομαγκια τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
kostas stefanakis

αυτα να τα βλεπει ο κυριοσ χαρδαλιας που πληρωνουμε δημοτικη αστυνομια χωρις να υπαρχει,ολοι οι δημοτικοι καθονται σε 1 γραφειο και ξυνονται αντι να ειναι στον δρομο και να κοβουν κλησεις οπου χρειαζεται.επιτελους αν δεν μπορουν να κανουν 1 δουλεια σωστη να πανε σπιτι τους μην τους πληρωνουμε τσαμπα,αλλα καλομαθανε μονο στην ποδηλατοδρομια εμφανιστηκαν αφου ηταν και ο δημαρχος εκει και τωρα ειναι εξαφανισμενοι μεχρι την επομενη εκδηλωση του δημου,αισχος διωχτε τους τεμπεληδες του δημου αμεσα,ολη η δημοτικη αστυνομια θελει διωξιμο δεν κανει δουλεια πουθενα.