Στο Παναθηναικό Στάδιο βρέθηκαν οι μαθητές του 16ο Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα

Πηγή: panathenaicstadium.gr

Στο Παναθηναικό Στάδιο βρέθηκαν οι μαθητές του 16ο Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα για να συμμετάσχουν στο Kids’ Athletics.

Το Kid’s Athletics είναι ένα πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου με στόχο να καταστήσει δημοφιλή τα αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού, μέσα από ένα πρόγραμμα αθλητικών αγωνιστικών δραστηριοτήτων ομαδικού χαρακτήρα σε μορφή παιχνιδιού.

Οι μαθητές παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα διάρκειας 2 περίπου ωρών. Στο τέλος του προγράμματος επιβραβεύευτηκε τόσο η προσπάθεια όσο και η συμμετοχή των παιδιών, με την προσφορά σε όλους αναμνηστικών διπλωμάτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την (IAAF) International Association of Athletics Federations, και έχει ως στόχο να φέρει τα παιδιά των ευαίσθητων ηλικιών των δημοτικών σχολείων κοντά στον κλασσικό αθλητισμό, να καλλιεργήσει την ενασχόληση τους με αυτόν, να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τον αθλητισμό και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις αρχές του αθλητισμού μέσω του παιχνιδιού που προσφέρει το Kids’ Athletics.

Συγχαρητήρια στον Δντή ,στους δασκάλους και τους γυμναστές του 16ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα για την πρωτοβουλία τους να λάβουν μέρος και να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα τα παιδιά !