Αφιέρωμα στον Γιάννη Αγγελάκα

Με μια συναυλία αφιέρωμα στον Γιάννη Αγγελάκα, τη Τετάρτη 9 Μαρτίου, συνεχίζονται οι χειμερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Βύρωνα, υπό τον τίτλο «Στους χάρτες των ονείρων σου».

Ο Γιάννης Αγγελάκας γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου του 1959 στη Θεσσαλονίκη. Είναι ο άνθρωπος που βρισκόταν μπροστά και πίσω από το θρυλικό σχήμα Τρύπες από το 1984 ως το 2000 σε μια μουσική διαδρομή, καθοριστική για όλη την πορεία του πανκ ροκ στην Ελλάδα. Στην κατοπινή προσωπική πορεία του, ο Γιάννης Αγγελάκας συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες, πρωταγωνίστησε σε ταινίες, για τις οποίες έγραψε και μουσική και ίδρυσε τη δισκογραφική εταιρεία Alltogethernow.

Με τους Επισκέπτες, άρχισε να πειραματίζεται με παραδοσιακούς μουσικούς “που προάγουν την ψυχεδέλεια”, όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος. Είναι ένας καλλιτέχνης που διαρκώς ανακαλύπτει εκ νέου τον εαυτό του και εμείς τη χαρά αυτής της δημιουργικής διαδικασίας.

Τραγουδάνε: Μαρία Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης. Ομιλητής: Γιώργος Σκίντζας

Ωρα έναρξης: 8.00 μ.μ 
Χώρος Εκδηλώσεων:  Δημοτικός Κινηματογράφος Νέα Ελβετία (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας, Βύρωνας, 16231

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια