Ο Δημήτρης Σάρολας εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη

Πηγή: Δημοτικός Αντίλογος

Ο Δημήτρης Σάρολας είναι ο πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Βύρωνα, από την καθιέρωση του νέου θεσμού, που προβλέπεται στο νέο νόμο του Καλλικράτη.

Ο κ. Σάρολας σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη με 32 ψήφους – επι 36 ψηφισάντων- (σ.σ απείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Πάλμος, Δαρλαγιάννης, Αντωνακόπουλος από τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και Τζιορτζιώτης απο την «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»), έναντι 3 ψήφων του Δημήτρη Κοκκαλιά και μίας ψήφου του Κώστα Σταθόπουλου.

Ο Δημήτρης Σάρολας είναι Καθηγητής και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος (1975-1995 & 2003-2007), πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και Αναπληρωτής δημάρχου επί Δημαρχείας του αείμνηστου Δημ.Νικολαίδη, επικεφαλής της  παράταξης «Προοδευτική Δημοτική Συμπαράταξη Βύρωνα» (2002-2006) και προέδρος του σωματείου «Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα».

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο κ.Σάρολας δήλωσε συγκινημένος και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητα του, για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ