Ξύλο στην Πάτρα

Πηγή: sport24.gr

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στην αναμέτρηση Ακαδημία Πάτρας-Αναγέννηση Βύρωνα το Σάββατο (5/2) στην Πάτρα.

Τέσσερις παίκτες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα. Τα επειδόδια ξεκίνησαν μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα (27-27) με την ομάδα της Αναγέννησης να καταγγέλει ότι οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν εναντίον τους.

Οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Μυλωνάς επέδειξε προκλητική συμπεριφορά. Οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στα αποδυτήρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Agalmatakia67

Για την ντροπή και τη γελοιότητα τέτοιων καταστάσεων , θα ήθελα να παραθέσω το ρεπορτάζ του Handball.gr . Υπήρξαν δύο αντιφατικές εικόνες που από ξύλο και σύρραξη καταλήξαμε στο «ομολογουμένως όμορφο θέαμα»…

Αυτή είναι η περιγραφή των γεγονότων:
Τρεις παίκτες δύο της Αναγέννησης Βύρωνα (Δημήτρης Στούμπης με κάταγμα στη μύτη και Φίλιππος Φάμπατς με θλαστικά τραύματα) κι ένας της Ακαδημίας Πάτρας (Νίκος Δεμίρης με σκισμένο χείλος)- βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά το ματς των δύο ομάδων στην Αχαική πρωτεύουσα για την Β’ Εθνική που έληξε 27-27. Οι φιλοξενούμενοι αναφέρουν πως λιγοστοί οπαδοί της Ακαδημίας κινήθηκαν εναντίον τους (απωθήθηκαν από τρεις αστυνομικούς) και στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μυλωνάς δέχθηκε φραστική επίθεση και φτυσιές, ενώ από την πλευρά της Ακαδημίας αναφέρεται πως ο τεχνικός της Αναγέννησης Γιώργος Μυλωνάς ήταν ειρωνικός και προκάλεσε με την συμπεριφορά του. Τα… αίματα άναψαν και υπήρξε σύρραξη ανάμεσα και στους παίκτες των δύο ομάδων μέσα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής δε των Πατρινών Γιάννης Παπαγιαννόπουλος ανέφερε πως ο Δεμίρης χτύπησε όταν κάποιοι από την εξέδρα προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο και τόνισε: «Δεν έχω ακουμπήσει τον Μυλωνά». Μέχρι αργά το βράδυ η αποστολή της Αναγέννησης δεν είχε αποχωρήσει από την Πάτρα καθώς θα γινόντουσαν μηνύσεις για την επίθεση και τον προπηλακισμό.

Έπειτα καταλήξαμε σε κλασσική αντιφατική ανακοίνωση του τύπου «όλα καλά»:

Από την Ακαδημία των Σπορ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση όσον αφορά τον αγώνα τους με την Αναγέννηση Βύρωνα, δια χειρός του προέδρου του συλλόγου κ. Χρήστου Δεβελέγκα:«Στο τελείωμα του αγώνα σημειώθηκαν κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών των αποστολών και των δύο ομάδων, οι οποίες αποδίδονται στην κρισιμότητα και την ένταση του αγώνα. Ενός αγώνα που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπυ(βαθμολογικής κρισιμότητας, ανατροπές του σκορ, όμορφες και δυνατές φάσεις).Δεν θα πρέπει όμως να σταθούμε σε αυτές και σκιάσουν το ομολογούμενος όμορφο θέαμα που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες μέσα στο παρκέ. Ωστόσο είναι υποχρέωσή μας και πιστεύω μας να καταδικάζουμε ενέργειες που ξεφεύγουν από τα όρια του και της αθλητικής συμπεριφοράς»

Ας κρατήσουμε το αστείο του κυρίου Προέδρου … “Δεν θα πρέπει όμως να σταθούμε σε αυτές και σκιάσουν το ομολογούμενος όμορφο θέαμα που παρουσίασαν και οι δύο ομάδες μέσα στο παρκέ”.

Να συμπληρώσω ότι το που θα σταθούμε και το τι άλλο θα ανεχτούμε είναι το κρισιμότερο σημείο.
Έπειτα από όλα αυτά, το τι θα γράψουν οι διαιτητές, το τι θα γράψουν οι παρατηρητές και ο κάθε Πρόεδρος δεν έχουν καμία αξία …