“Αστακός” το κλειστό του Βύρωνα

Πηγή: olapaok.gr

Η Αστυνομία έχει χαρακτηρίσει τον προημιτελικό Κυπέλλου του Σαββάτου (12/2, 16.30) μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ “ματς υψηλής επικινδυνότητας” και ως εκ τούτου το κλειστό του Βύρωνα θα θυμίζει… φρούριο. Ο λόγος; Τα περυσινά γεγονότα στο φάιναλ φορ της Λαμίας μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων που οδήγησαν τις αρχές να πάρουν επιπρόσθετα μέτρα για τον αυριανό (12/2) αγώνα.

Επίσης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους προημιτελικούς, Φίλιππος Β. – ΑΕ Δούκας, Βριλήσσια –Πανελλήνιος, Διομήδης Αρ. – ΧΑΝΘ, στο ντέρμπι των “Δικεφάλων” η ΔΕΠ της ΟΧΕ θα έχει δύο κομισάριους.

Το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών δεν εφησυχάζει κανέναν και όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί σε συνεργασία με τον έναν κομισάριο, θα επιτρέπουν μόνο κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής ταυτότητας την είσοδο αυστηρά και μόνο στα 14 ονόματα που θα βρίσκονται στις λίστες των ομάδων. Ακόμη, θα υπάρχουν σε μεγάλη ακτίνα από το γήπεδο αστυνομικοί που δεν θα επιτρέπουν σε κανένα να πλησιάζει το κλειστό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια