Το “Σπίτι Απ’ την Αρχή” του Alpha στηρίζει το “Χαμόγελο του Παιδιού” στον Καρέα

Πηγή: emea.gr

Το “Σπίτι απ’ την αρχή”, το πρόγραμμα του Alpha, επιστρέφει με ένα ιδιαίτερο επεισόδιο, την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 στις 22:00. Η ομάδα της εκπομπής, με επικεφαλής την Σίσσυ Φειδά, αναλαμβάνει να ανακαινίσει τους χώρους τους οργανισμού “Χαμόγελο του Παιδιού” στον Καρέα.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” είναι εθελοντικός σύλλογος, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στόχος του οργανισμού είναι στήριξη παιδιών τα οποία χρήζουν νοσηλείας εντός ή εκτός Ελλάδας, καθώς και η παροχή βοήθειας σε παιδιά που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης, ή εξωθούνται στην επαιτεία και την πορνεία. Επιπλέον, το “Χαμόγελο του Παιδιού” υποστηρίζει τις έρευνες για εξαφανισμένα παιδιά ή παιδιά θύματα απαγωγής, και συνδράμει τις οικογένειές τους.

Μία από τις σημαντικότερες δράσεις του συλλόγου είναι η φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο. Ένα από τα σπίτια αυτά ανακαινίζει το “Σπίτι απ’ την Αρχή”. Στο σπίτι, το οποίο βρίσκεται στον Καρέα, διαμένουν 31 παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια