Συνεδρίασε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Συνεδρίασε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Βύρωνα, η οποία απαρτίζεται από το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου, παρουσία και των ειδικών συνεργατών και συμβούλων του Δήμου.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα που αφορούν στις διαδικασίες μετάβασης στον “Καλλικράτη” και πιο συγκεκριμένα η συγχώνευση και ενσωμάτωση των Νομικών Προσώπων στις υπηρεσίες του Δήμου και η δημιουργία του νέου οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και οι προτάσεις των αρμόδιων εντεταλμένων συμβούλων για την άσκηση πολιτικής σε διάφορους τομείς, όπως η υγεία, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η πρόνοια.

Τέλος, οριστικοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής σε εβδομαδιαία βάση και ορίστηκε η Διοικητική Υπάλληλος του Δήμου Σοφία Σεραφειμίδου ως γραμματέας της Επιτροπής σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 62 παρ.3 του Ν. 3852/10.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια