Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για τρομοκρατία στον Βύρωνα

Εκτεταμένη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Βύρωνα, όπου και συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι για συμμετοχή στους “Πυρήνες της Φωτιάς”.

Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι πάνοπλοι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι σε έναν νεαρό άνδρα στην οδό Φορμίωνος και Κορδελιού, όπου τον ακινητοποίησαν, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ένας ακόμη νεαρός εμφανίστηκε στην ίδια περιοχή και συνελήφθη. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι περίοικοι που βρέθηκαν μπροστά στην επιχείρηση ειδοποίησαν την αστυνομία, όταν όμως έφτασε το περιπολικό και το πλήρωμά του ενημερώθηκε για την εν εξελίξει διαδικασία, αποχώρησε.

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής παρακολουθούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα τους προσαχθέντες αλλά και το σπίτι στο οποίο έμεναν. Στις διευθύνσεις των προσαχθέντων είχαν καταλήξει μετά από έρευνα σε τηλεκάρτες, που είχαν εντοπιστεί στην κατοχή συλληφθέντων για τη “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.

Στο σπίτι, στη διασταύρωση Κορδελιού και Φορμίωνος συνεχίζονται οι έρευνες για τη συλλογή στοιχείων. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί ένα 9αρι πιστόλι, τρεις φορητοί υπολογιστές, 5 usb, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι,  μονωτικές ταινίες, λαμπτήρες, χειρόγραφες σημειώσεις, 4 κινητά, κλειδιά, σετ εργαλείων με κολλητήρι, κατσαβίδια, διαρρηκτικά εργαλεία και πλαστές ταυτότητες.

httpv://www.youtube.com/watch?v=74Z9vjHYYBY

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια