Τακτική συνάντηση ΣΠΑΥ και εταίρων

Στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2010, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πραγματοποιήθηκε  διήμερη τακτική συνάντηση του προγράμματος LIFE 08/ΝAT/GR/539 – AMIBIO (Αυτόματη Παρακολούθηση & Καταγραφή της Βιοποικιλότητας με χρήση ακουστικών μέσων) που προβλέπει την έρευνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στον Υμηττό.

Στη διημερίδα συμμετείχαν οι εταίροι του προγράμματος και συγκεκριμένα: η συντονίστρια ομάδα του Εργαστηρίου Ενσύρματης Επικοινωνίας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, το ΤΕΙ Κρήτης, η ομάδα του Πανεπιστημιακού  Ινστιτούτου  ZFMK της Βόννης και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Οι συμμετέχοντες έκαναν γενική ανασκόπηση της μέχρι σήμερα κατάστασης, αναφερόμενοι στο πιλοτικό ερευνητικό έργο, στα διοικητικά θέματα του Προγράμματος καθώς και στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια