Πεζογέφυρα Καρέα – Ένας μήνας μετά…

Ένας μήνας πέρασε από τα εγκαίνια της πεζογέφυρας, που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Κατεχάκη και Καρέα, η οποία όμως εξακολουθεί να παραμένει κλειστή για λόγους ασφαλείας.

Η γέφυρα εγκαινιάστηκε και αμέσως μετά σφραγίσθηκε λόγω κινδύνου ηλεκτροπληξίας. Οι κολώνες της ΔΕΗ, με τα ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την σιδηροκατασκευή.

Χρόνια τώρα οι κάτοικοι του Καρέα ζητούσαν μια πεζογέφυρα για να μπορούν να διασχίζουν με ασφάλεια την λεωφόρο Κατεχάκη. Η γέφυρα παραδόθηκε αλλά δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν.

Ας ελπίσουμε να λειτουργήσει σύντομα, προτού θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.


Πηγή εικόνας: Αριστερή παρέμβαση πολιτών Βύρωνα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
nikosD

Καλά ρε παιδιά δεν βλέπει κανείς οτι εδώ και πέντε μέρες τα συνεργεία της ΔΕΗ και του Δήμου εργάζονται πυρετωδως για την μεταφορά των καλωδίων; Το έργο είναι σημαντικότατο και κάτι γραφικοί που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και λένε ότι ήταν περιττό λόγω της υπόγειας διάβασης που υπάρχει ειναι για τα γέλια! Αφού 30 χρόνια το ΥΠΕΧΩΔΕ κοροϊδεύει καλά έκανε ο Δήμαρχος και το έκανε το έργο(και άργησε κατα την γνώμη μου).Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει κόστος.

shape

Νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το έργο ήταν αναγκαίο.
Ωστόσο το γεγονός ότι πέρασε ένας μήνας από τα εγκαίνια της γέφυρας και δεν έχει λειτουργήσει ακόμα είναι άξιο σχολιασμού.
Το θετικό της υπόθεσης είναι οτι μάλλον θα λειτουργήσει σύντομα, αφού τα συνεργεία της ΔΕΗ προχωρούν στην μεταφορά των καλωδίων.