Ο Ιωνικός νικητής του Τουρνουά Παλαιμάχων Χειροσφαίρισης

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

O Iωνικός Νέας Φιλαδέλφειας αναδείχτηκε νικητής στο Τουρνουά Παλαιμάχων Χειροσφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα. Το Τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του σπουδαίου προπονητή Δημήτρη Δημητριάδη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στο παιχνίδι, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Δημήτρη Δημητριάδη.

Οι ομάδες παλαιμάχων που συμμετείχαν στο Τουρνουά ήταν οι: Μεικτή Ομάδα Παλαιμάχων Βύρωνα (Αθηναϊκός και ΜΑΣ Νέα Ελβετία), Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Πανελλήνιος και Σύλλογος Αποφοίτων Κολεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ).

H εκδήλωση ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα με τον αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Βύρωνα και των παλαιμάχων του ΣΑΚΑ. Ακολούθησε το τελετουργικό και στη συνέχεια διεξήχθη ο αγώνας μεταξύ Πανελλήνιου και Ιωνικού Ν.Φ. Οι δύο νικτήτριες ομάδες, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και ΣΑΚΑ, διεκδίκησαν την πρωτιά στον τελικό, με την πρώτη να αναδεικνύεται νικήτρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια