Το “απόλυτο” ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα

Πηγή: Α.Ο. Καρέα

Έπειτα από 5 αγωνιστικές τα παιδιά του νεοφώτιστου στην κατηγορία Αθλητικού Ομίλου Καρέα συνεχίζουν να κρατούν την πρώτη θέση, μοναδική πρώτη και αήττητη ομάδα στην κορυφή της Β’ ΕΣΚΑ .

Την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟΚ Χαλανδρίου με 59-70 (28-29), ο Α.Ο. Καρέα κατάφερε να διατηρήσει το “απόλυτο” όπως αναφέρει  χαρακτηριστικά και το site της ΕΣΚΑ.

Η πολύ σοβαρή προσπάθεια όλων ανεξαιρέτως των παιδιών είναι που βοηθά την ομάδα να καλύπτει αρκετά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΚΑΡΕΑΣ 59 -70
Διαιτητές: Αντερριώτης, Κονταράτος
ΑΟΚ Χαλάνδρι (Μπιτζάνης): Παπαζαφειρόπουλος 10, Σταύρου 2, Βασιλάκος, Καραμπάς 2, Γαλάνης 6, Δημητριάδης 1, Μορφονιός, Κοτούλας 5 (1), Μπίνας 13, Κορώνης 18, Μπατάκης 2, Γιαννάκης.
ΑΟ Καρέα (Σούφλας): Νικολόης 9, Παπαδόπουλος, Χατζημωράκης, Ορφανός 4, Κοκοτσάκης, Ζαβαράμ 2, Μαλούκος 6, Πρασσάς 3 (1), Γκόφας Γρ. 8, Γκόφας Γεωρ. 8, Ντουμάνης 20 (2), Σίσκος 9 (2).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια