Ένωση Βύρωνα: «Σταθεροποίηση στην πεντάδα»

Πηγή: Άθληση

Δύο έτη μετά τον υποβιβασμό της στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΠΑΑΑ, τα μέλη της Ένωσης Βύρωνα προετοιμάζονται ξανά για τον μαραθώνιο της Α2 Κατηγορίας. Με τον προπονητή, Κώστα Σωτηρόπουλο στο «τιμόνι», ύστερα από μερικά έτη, με την ένταξη της πολύπειρης ακραίας και διαγώνιας, Δήμητρας Σιώρη, στο νέο ρόστερ, αλλά και σύμμαχο την σκληρή δουλειά, άπαντες στις τάξεις του τμήματος ευελπιστούν σ’ ένα διπλό σκοπό. Αφενός να παραμείνει η ομάδα στην Α2 Κατηγορία και αφετέρου να σταθεροποιηθεί σε όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση, ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος πτώσης του ιστορικού συγκροτήματος.

Με αφορμή την επιστροφή του στη τεχνική ηγεσία της Ένωσης Βύρωνα, ύστερα από αρκετά έτη, ο Κώστας Σωτηρόπουλος ανέλυσε, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ» πριν λίγες μέρες την αιτία που συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ αναφέρθηκε και στους προσεχείς στόχους της ομάδας του στον καινούργιο μαραθώνιο της Α2.

«Η φιλική σχέση που διατηρούσα και συνεχίζω να έχω με τους ανθρώπους της Ένωσης Βύρωνα, αλλά και το γεγονός πως μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σ’ ένα γόνιμο περιβάλλον αποτέλεσαν τις αιτίες που επέστρεψα στην ομάδα. Είχα εργασθεί παλαιότερα στον Γ.Α.Γ.Σ Βύρωνα και ευελπιστώ η δεύτερη παρουσία μου στο τμήμα βόλεϊ να είναι επιτυχής.», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Σωτηρόπουλου, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ».

Εν συνεχεία, ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του τη νέα σεζόν: «Εκτιμώ πως η Ένωση Βύρωνα πρέπει να επιδιώξει να σταθεροποιηθεί εντός της πρώτης πεντάδας στο βαθμολογικό πίνακα του ομίλου της. Το τμήμα μου συμμετέχει στο δυσκολότερο από τους τρεις ομίλους και χρειάζεται να πετύχει τέσσερις νίκες με αντιπάλους τους Απόλλωνα Πατρών και Γ.Σ Άργους, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες για την υλοποίηση του στόχου του. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας αποτελεί από αρκετές νεαρές αθλήτριες, ωστόσο εκτιμώ πως είναι θετικό το γεγονός πως δουλεύω με νέα φουρνιά παικτριών, με την ελπίδα να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες τους», κατέληξε ο Κώστας Σωτηρόπουλος.

Επίσης, η Όλγα Μελετιάδη συμμετέχει, πλέον, στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Ένωσης Βύρωνα για το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με συνέπεια να απουσιάσει από τις πρώτες προπονήσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια