Φωτογραφικό ρεπορτάζ για τις ασφαλτοστρώσεις του Δήμου Βύρωνα

Φωτογραφικό ρεπορτάζ, σχετικά με κατοτεχνίες που παρατηρούνται στους δρόμους του Βύρωνα  που ασφαλτοστρώθηκαν πρόσφατα, δημοσίευσε το blog “Καταγραφή Δήμου“.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις «τρύπες» οι οποίες παρατηρούνται σε όλο σχεδόν το οδικό δίκτυο.

Σε απάντηση του ο Δήμος Βύρωνα χαρακτήρισε ανυπόστατες τις καταγγελίες και ανύπαρκτες τις κακοτεχνίες, σημειώνοντάς μάλιστα οτι «οι συγκεκριμένες τρύπες στην ολοκαίνουργια άσφαλτο δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι ενδεικτικές σημάνσεις των υπαρχόντων φρεατίων (αποχέτευσης, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κ.λ.π.), αναγκαίες για το δεύτερο συνεργείο του αναδόχου που σε λίγες ημέρες θα προχωρήσει στην ανύψωση τους στην νέα πλέον στάθμη της ασφάλτου».

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

http://katagrafidimou.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_2618.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Τσιου

διάβασα στο τρωκτικό μια δημοσίευση από τον εκπρόσωπο τύπου του δήμου Βύρωνα. Δεν θέλω να φανώ πνεύμα αντιλογίας μιας και δεν είμαι σίγουρος γιαυτό που θα πω αλλά έχω την εντύπωση οτι οι δρόμοι ανήκουν στο ΥΠΕΧΩΔΕ και μάλλον δεν είναι κάτι που πηγάζει από τον δήμο αλλά από την πολιτεία γενικά.