“Butler did it” στο Θέατρο Βράχων

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βύρωνα παρουσιάζει το ψυχολογικό θρίλερ με οικονομικές διαστάσεις “Butler did it” βασισμένο στην αστυνομική κωμωδία του Tim Kelly.

Πρόκειται για μία αστυνομική παρωδία των «δέκα μικρών Νέγρων» της Αγκάθα Κρίστι.

“Ννναι. Εμείς βασικά αυτό ξεκινήσαμε να κάνουμε, αλλά στην πορεία και κάτω από το βάρος των γεγονότων που μας πλάκωσαν… καταλήξαμε ότι ο σωστός τίτλος είναι: «BANKER DID IT»
Και πάμε πάλι. Ένα ψυχολογικό θρίλερ με οικονομικές διαστάσεις. βασισμένο στην αστυνομική κωμωδία του Tim Kelly.

Ναι! Κακώς κατηγορούν τον μπάτλερ. Για όλα φταίει ο τραπεζίτης. Όταν εκείνο το μαύρο Σαββατοκύριακο η μις Μαρπλ. κάλεσε στο ιδιόκτητο νησί της τους διασημότερους συγγραφείς αστυνομικών θρίλερ, για να περάσουν ένα weekend, κανείς δεν ήξερε. ότι θα κατέληγε σε μια αληθινή τραγωδία..”

Συντελεστές:
Μετάφραση-διασκευή-μουσική επιμέλεια: Λίλιαν Δημητρακοπούλου
Γενικό support & effects maker: Maria Makrimallakis

Στους ρόλους με αλφαβητική σειρά:  Λάουρα Καρλάιλ: Ζωή Αντωνίου, Λουί Φαν: Κωνσταντίνος Ευστρατίου,  Χάβερσαμ και όχι μόνον: Μαρία Μακρυμαλλάκη, Ρίτα Άιλεσμπάροου: Νάνσυ Μπρίνια, Πατήρ Γουάιτ: Θανάσης Ξένος, Πήτερ Φλίμσι: Ευτύχης Παντελάκης, Μις Μαρπλ: Νατάσσα Παπαδοπούλου, Ρικ Καρλάιλ: Κώστας Πασπατάκης, Τσάριτι Χέηζ: Σοφία Σταμάτογλου, Τσάντλερ Μάρλοου: Βασίλης Φελώνης

Συμμετέχουν και βοηθούν τα μέλη της ομάδας:  Παναγιώτης Αλεξίου, Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Βίκυ Καλλιντέρη, Σεβαστιάννα Κάτρη, Δέσποινα Μάκρα, Ιωάννα Μαστρογεωργάκη, Μαρία Ντούρου, Μαρίνα Τσίκου, Ρεβέκκα Φελεκίδου, Θοδωρής Φραγκούλης, Ελένη Φωτοδήμου, Δέσποινα Χαραλαμποπούλου Νίκος Χριστοφοράκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια