Ουρές στα πρατήρια βενζίνης του Βύρωνα

Από το βράδυ της Κυριακής άρχισαν να δημιουργούνται ουρές στα πρατήρια υγρών καυσίμων του Βύρωνα, αλλά και των γειτονικών δήμων.

Οι οδηγοί ήθελαν να προλάβουν να προμηθευτούν βενζίνη, πριν να εξαντληθεί, ενώ και σήμερα Τρίτη, από νωρίς το πρωί, άρχισαν να δημιουργούνται νέες ουρές αυτοκίνητων στα πρατήρια. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργήθηκαν προβλήματα κυκλοφορίας στους δρόμους, αφού τα σταθμευμένα αυτοκίνητα καταλάμβαναν μέρος του οδοστρώματος .

Λόγω της αυξημένης ζήτησης δεν ήταν λίγοι οι οδηγοί που αναγκάστηκαν να εφοδιάσουν τα αυτοκίνητά τους με ακριβότερη βενζίνη.

Στο μεταξύ από εχθές το απόγευμα ορισμένα πρατήρια υγρών καυσίμων αναγκάστηκαν να κλείσουν, λόγω έλλειψης καυσίμων, ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός των κλειστών πρατηρίων θα αυξηθεί, εφ΄ όσον συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
γιάννης

Ρε ξεφτίλες φορτηγατζήδες, ποιοι νομίζετε ότι είστε, επί τέλους; Πήρατε την άδεια και τώρα την εμπορεύστε με το καθεστώς του κλειστού επαγγέλματος;

Θα υποφέρουμε όλοι, λοιπόν, όχι μόνο και εμείς, αλλά και εσείς. Θα πηγαίνουμε με το τραμ και το μετρό, θα πηγαίνουμε με υπεραστικά λεωφορεία χωρίς να σας συναντάμε στους δρόμους, θα ζήσουμε, δεν θα πεθάνουμε.

Εσείς θα γυρίσετε ταπεινωμένοι στις οικογένειές σας και θα πείτε “Παίξαμε τους σκληρούς και χάσαμε”, “πάει περίπατο ο τσαμπουκάς μας”. Τώρα σας βλέπουν και οι ελεγκτές της Τρόικας και δεν θα επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε το ποσό της άδειας που – σύμφωνα με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης – θα αφαιρούνταν από το κεφάλαιο της εταιρείας που θα υποχρεωθείτε να συστήσετε. Χα χα χα

Κάντε παρέα με τους ταξιτζήδες, γιατρούς, συμβολαιογράφους, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κλπ να συστήσετε ένα κόμμα κλειστών επαγγελμάτων, που θα επιβάλει πάλι τον τσαμπουκά στην υποθετική περίπτωση μιας στο δυσεκατομμύριο που θα ανέβετε στην εξουσία!