Ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση του Κολυμβητηρίου του Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός επιλογής αναδόχου του έργου “Πρότυπο βιοκλιματικό Κολυμβητήριο – Περιβαλλοντική και ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σταδίου Δήμου Βύρωνα”. Στον διαγωνισμό, οι όροι του οποίου δημοσιεύτηκαν και στην Ευρωπαϊκή Εφημερίδα των Κοινοτήτων, συμμετείχαν επτά (7) εργοληπτικές εταιρείες και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την ανακήρυξη της εταιρείας ΕΡΓΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΒΤΕΕ ως αναδόχου του έργου από την επιτροπή διαγωνισμού, όπου συμμετείχαν εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων και εκπρόσωποι της ΤΕΔΚΝΑ, του ΤΕΕ και του ΣΑΤΕ.

Το πρακτικό της επιτροπής εγκρίθηκε χτες από τη Δημαρχιακή Επιτροπή με τις θετικές ψήφους των Νίκου Χαρδαλιά, Καλλιόπης Αλιφραγκή, Αντώνη Καπάνταη, Μάρως Αδαμοπούλου και Ευάγγελου Μακράκη και απεχόντων των Παναγιώτη Κόνσουλα και Αλέξη Σωτηρόπουλου.

Οι εργασίες που αφορούν στην κατασκευή του έργου αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο, μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου από το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς και την ολοκλήρωση των διαδικασιών έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια