Καληνύχτα κύριε εισαγγελέα…

Στο φετινό φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα έχω παρευβρεθεί σε 3 συναυλίες μέχρι στιγμής. Του Σωκράτη Μάλαμα, του Σπύρου Γραμμένου και του Παύλου Παυλίδη. Και στις τρεις το πρόγραμμα έκλεισε με σχόλια για τον περιβόητο εισαγγελέα γείτονα που κάνει μηνύσεις και τον αυστηρό κανονισμό που έχει το Θεάτρο Βράχων, ο οποίος επιβάλλει να τελειώνει κάθε παράσταση το πολύ 00:00.

Ο Σωκράτης Μάλαμας από την αρχή της συναυλίας του είχε ενημερώσει τους παρευρισκόμενους ότι  θα παίξει όσα τραγούδια προλάβει, χωρίς να κάνει διάλειμμα λόγω του κανονισμού του Θεάτρου.

Ο Σπύρος Γραμμένος σχολίασε με ειρωνικό ύφος  “Οι κύριοι που χτίσανε παράνομα τα σπίτια τους πάνω στα βράχια κάνουν τώρα μηνύσεις επειδή δεν τους αφήνουμε να κοιμηθούν”.

“Άλλα 2 τραγούδια το πολύ γιατί πρέπει να κοιμηθεί και ο κύριος εισαγγελέας” είπε στο κοινό ο Πάυλος Παυλίδης και τα αφιέρωσε σε εκείνον δείχνοντας τα σπίτια επάνω στα βράχια.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο κύριος εισαγγελέας και πως μπορεί να εκμεταλλεύεται την θέση του σε βάρος της τέχνης και του πολιτισμού;

Ενημέρωση: Σχετικά με το θέμα μας ενημέρωσε η αναγνώστρια Ρούλα το σχόλιο της οποίας μπορείτε  να διαβάσετε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί: να έχεις κακούς γείτονες!
αλλά από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι συναυλίες πρέπει να αρχίζουν αργά, να έχουν και μισή ώρα καθυστέρηση και να τελειώνουν αξημέρωτα!
άλλο συναυλία άλλο πάω σε κλαμπ να ξενυχτήσω!!!
είναι προμπλέμ! ακόμη και σε κλειστούς χώρους που δεν έχουν κακό γείτονα να “εισαγγελίζει”
αυτά και καλή μας διασκέδαση!!!

electric

Με τέτοια ζέστη λογικό είναι να ξεκινούν αργά οι συναυλίες..όσο για την καθυστέρηση θεωρώ πως γίνεται για να προλάβει ο κόσμος που περιμένει στις ουρες στα εκδοτήρια.. όσο για το αξημέρωτα που λες όταν περνάς όμορφα σε μία συναυλία θες να κρατήσει παραπάνω..αφού ο καλλιτεχνης έχει την διάθεση να συνεχίσει να παίζει χωρίς να κουράζει είναι τουλαχίστον κρίμα να τελειώνουν συναυλίες νωρίτερα εξ΄αιτίας κάποιου δυσκοίλιου εισαγγελέα..το χειροτερο για μένα είναι η δημοτική αρχή δεν δίνει κάποια λύση στο προβλημα αυτό ή τουλάχιστον ας μας δώσει μια απάντηση τι πραγματικά συμβαίνει!

roula

Το προβλημα παιδιά δεν είναι τελικά ο εισαγγελέας αλλά ο δισκοίλιος διοικητής της Δάφνης που τον επικαλείται καθημερινά για να τελειώνουν οι συναυλίες σε “λογική” ώρα και να μπορεί να πηγαίνει σπίτι του όσο πιο γρήγορα μπορεί…ο τύπος είναι ανεκδιήγητος μιλάμε.έχει ταράξει στις μηνύσεις τοσο το Δημαρχο και τους υπόλοιπους του Φεστιβάλ όσο και τους συντελεστές της κάθε συναυλίας. ο τύπος κάθε φορά μόλις πάει η ώρα 11.30 που είναι η ώρα της κοινής ησυχίας αρχίζει και σκούζει και απειλεί με μηνύσεις επειδή τάχα τον πήρε τηλέφωνο ο εισαγγελέας…τα ξέρω γιατί πριν κάνα μήνα ο ξάδελφος μου που είναι δικηγόρος ήταν στα δικαστήρια, όπου ήταν κατηγορούμενος ο ίδιος ο Χαρδαλιάς μετά από μηνυση πάλι του κου Διοικητή επειδή “έχει εγκαταστήσει παράνομα και λειτουργεί Θέατρο”!!! Λες και αυτό το θέατρο δεν στηθηκε από την Μελίνα Μερκούρη πριν 26 χρόνια! Βέβαια ο άνθρωπος αθωώθηκε παμψηφει αλλά στο δικαστήριο γέλαγαν και οι πέτρες με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου..σας το ξαναλέω, το πρόβλημα είναι ο Διοικητης του ΑΤ Δάφνης και όχι ο δήθεν εισαγγελέας που αυτός επικαλείται.Ένας εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την επόμενη μέρα προανακριση για τηγν παραβίαση του ωραρίου κοινής ησυχίας ή για οποιαδήποτε άλλη κατα τη γνωμη του παράβαση του νόμου και όχι να σταματήσει μιαα συναυλία.

shape

Ρούλα σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Το σχόλιο σου προστέθηκε στο αρχικό άρθρο προς ενημέρωση όλων.

Γνωρίζω ότι κάποιοι έχουν δουλέψει σκληρά για να φτάσει το Φεστιβάλ σε αυτό το επίπεδο και είναι κρίμα να αμαυρώνεται το όνομα και η φήμη του εξαιτίας ενός συγκεκριμένου κυρίου.