H Sony βράβευσε τον Αθηναϊκό

Πηγή: techpress

Η Sony Hellas, εταιρία χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα, βράβευσε τα μέλη της ομάδας για τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους.

Το προπονητικό team και οι αθλήτριες επισκέφθηκαν τα γραφεία της Sony Hellas και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ανθρώπους που στήριξαν την πορεία τους από την αφετηρία έως και τις εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τους. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα είναι η πρώτη ομάδα μπάσκετ που κατέκτησε σε μία χρονιά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο FIBA, το κύπελλο Ελλάδας και το Πρωτάθλημα Ελλάδας, κερδίζοντας, παράλληλα και το χαρακτηρισμό «triple crown».

Έχοντας μαζί της τα τρία κύπελλα, η ομάδα μοιράστηκε με τον κ. Γιάννη Γρατσώνη, Director Product to Consumer Marketing Sony Central and Southeast Europe και τους συνεργάτες του, την εμπειρία από τις μοναδικές στιγμές που έζησε και μετέφερε τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια