Φασαρίες έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Βύρωνα

Πηγή: troktiko

Έντονη διαμάχη που κατέληξε σε καυγά σημειώθηκε εχθές έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Βύρωνα, σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν σε blogs.

Από troktiko.blogspot.com:

  • “Περαστικός ήμουν πριν λίγο, από την Ν. Ελβετίας στο Βύρωνα, όταν είδα σκηνές απείρου κάλους έξω από τη Τοπική του ΠΑΣΟΚ! Είχαν πιαστεί κυριολεκτικά στα χέρια και έπεφταν μπουνιές! Μέχρι και οδηγοί σταμάτησαν τα αυτοκίνητα τους και βγήκαν έξω για να τους χωρίσουν! Κάτι ακούστηκε να λένε για το χρίσμα στις Δημοτικές. Απ’ το κακό στο χειρότερο το ΠΑΣΟΚ στο Βύρωνα.”
  • “Παιδιά πολύ ξύλο έξω από την τοπική του ΠΑΣΟΚ στον Βύρωνα. Εξηντάρηδες “καθωσπρέπηδες” να παίζουν μπουνιές. Μιλάμε για ασπρομάλληδες με κοιλίτσες. Αν δε μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους θα κυβερνήσουν; Αυτό είναι το μήνυμα που έφερε ο Γιώργος; Αν παίζουν ξύλο στη μέση του δρόμου φανταστείτε τι γίνεται μέσα από τις κλειστές πόρτες των υπουργείων. Ντροπή!”
  • “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΑΚΟΝΩΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ! ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.”
  • “Βρε τι αναρχικοι και κουραφέξαλα μας λέτε? Απέναντι μένω επί της Νέας Ελβετίας και τους άκουσε όλος ο Βύρωνας. Για τα δημοτικά πλακώθηκαν. Δεν γουστάρουν οι Τοπικάριοι τον Κόνσουλα επειδή λένε ότι χάνει συνέχεια και κατέβασαν έναν καινούργιο για υποψήφιο που ο αδελφός του (αν κατάλαβα καλά) είναι παράγοντας μεγάλος στο κόμμα. Λέγε λέγε πλακώθηκαν στις μπουνιές. Πράγματι μέχρι και περαστικοί κατέβηκαν από τα αυτοκινητα για να τους χωρίσουν και μετα από λίγο έφυγε συγχισμένος ο Κόνσουλας με κατι άλλους! Την επόμενη βλέπω να πέφτουν πυροβολισμοί!!! Αντε και μη χειρότερα”

Από kommatika.blogspot.com:

  • “ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΣΤΗΝ τοπική του ΠΑΣΟΚ στον Βύρωνα. Όταν λέμε γραφεία δεν εννοούμε μέσα στα γραφεία αλλά χύμα στον δρόμο. Κανονική σύρραξη που παρακολουθούσαν με γουρλωμένα μάτια οι περαστικοί. Το ΠΑΣΟΚ είν’ εδώ, ενωμένο δυνατό;;”

Από olympia.gr:

  • «Γράφω για κάτι που έζησα απόψε πριν λίγη ώρα.  Οδηγούσα και στο ύψος της Ν. Ελβετίας είδα αναμπουμπούλα και την κυκλοφορία να έχει σταματήσει. Βγήκα από το αυτοκίνητο να δω τι γίνεται και είδα ότι υπήρχε κόσμος στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που ήταν εκεί, κάποια τοπική προφανώς και είδα ανθρώπους μεγάλης ηλικίας να χτυπιούνται μεταξύ τους με μίσος! Πραγματικό μίσος και λύσσα! Δεν ξέρω για ποιό λόγο ούτε τι είχε προηγηθεί. Ήταν όμως άνθρωποι σοβαροί πενηντάρηδες και εξηντάρηδες που δεν θα σου πήγαινε το μυαλό ότι θα τους έβλεπες σ’ αυτή την κατάσταση.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
electric

χέστηκε η φοράδα στο αλώνι…
εχουν αρχίσει και ”πεινάνε” τα κομματόσκυλα και τρώγονται μεταξύ τους..
και που να σφίξουν και άλλο τα γκέμια της χαλιναγώγησης..