Στον Αθηναϊκό η Μέλνικα

Πηγή: Basket Net

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση της 19χρονης σέντερ του Αστέρα Εξαρχείων Ζέντα Μέλνικα με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Κτιστάκης δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Αθηναϊκός αρχίζει να υλοποιεί έναν έναν τους μεταγραφικούς του στόχους. Η απόκτηση της νεαρής και πολύ ελπιδοφόρας Μέλνικα μαρτυρά την προοπτική που θέλουμε να έχει κάθε κίνηση μας στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Η Μέλνικα είναι επένδυση για τον Αθηναϊκό η οποία με σωστή και προγραμματισμένη δουλειά αλλά και διάθεση θα μας αποδώσει καρπούς.”

Από την πλευρά της η 19χρονη σέντερ τόνισε:

“Αισθάνομαι καταπληκτικά συναισθήματα τα οποία δεν περιγράφονται εύκολα με λόγια. Έρχομαι στην ομάδα που μαζί της μπορώ να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα. 
Δεσμεύομαι να δώσω όλο μου τον εαυτό, εντός και εκτός γηπέδου, και να ανταμείψω τους ανθρώπους του Αθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά και τον Πρόεδρο του συλλόγου Κωνσταντίνο Πετρόπουλο για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν με αποτέλεσμα να ανήκω από σήμερα στον Αθηναϊκό.

Το όνειρο μου δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την βοήθεια των ανθρώπων του Αστέρα Εξαρχείων, οι οποίοι με μεγάλωσαν κυριολεκτικά και θα είναι για πάντα οικογένεια μου.

Ευχαριστώ τον κύριο Παρασκευά Μηλιώνη, τον κύριο Ανδρέα Μαζαράκη, τον κύριο Βιορέλη Δρούγια και όλους τους ανθρώπους του Αστέρα οι οποίοι θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια