Ξεκίνησαν οι εργασίες αποξήλωσης των παράνομων πινακίδων στην Λ. Κατεχάκη

Πηγή: Zougla.gr

Τριάντα ημέρες θα διαρκέσουν οι εργασίες αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων κατά μήκος του οδικού άξονα Λ. Κατεχάκη – Καρέα – Αλεξιουπόλεως – Αργυρουπόλεως – Λ. Βουλιαγμένης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών.

Οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τις 09:00 έως τις 20:00, ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο και σε συνεννόηση με τα αρμόδια τμήματα της Τροχαίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Fontas Chitas

Στο Δημαρχείο το πήρανε χαμπάρι;

shape

Πέρασα πριν λίγο από την Κατεχάκη και έχουν ήδη ξηλώσει ορισμένες πινακίδες.
Και στα 2 ρεύματα της λεωφόρου, από το φανάρι του Βύρωνα μέχρι του Καρέα, βρίσκονται συνεργεία και αστυνομία.
Σε λίγο θα ανεβάσω και τις σχετικές φωτογραφίες.

Roula

Στο δημαρχείο είναι απόλυτα δικαιωμένοι και χαρούμενοι! Το βασικό επιχείρημα τους ήταν πάντα ότι την αρμοδιοτητα στην Κατεχάκη έχει ητο ΥΠΕΧΩΔΕ! και επιτέλους το ΥΠΕΧΩΔΕ ανέλαβε την ευθύνη του, έστω με καθυστέρηση, διαψεύδοντας επι τοις πράγμασι και ουσιαστικά αδειάζοντας τα διάφορα τοπικά πουλάκια και παπαγαλάκια της ανευθυνότητας που προσπαθούσαν να πείσουν ότι η αρμοδιότητα ανήκει στον Δήμο! Μα καλά υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η Κατεχάκη είναι δημοτικός δρόμος και όχι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας???!!! Γιατί αν είναι να τον κάνουμε πεζόδρομο! Κάποιοι προσπαθούν να υποτιμησουν την νοημοσύνη μας εδώ και χρόνια και μυαλό δεν έβαλαν…

Ρούλα Γεωργίου
Β.Αντωνιάδη,Καρέας

Υ.Γ. Το υπερθέαμα ενός γραφικού να κυνηγάει τα συνεργεία και να βγάζει φωτογραφίες για να πείσει για την δράση του , δεν προκάλεσε μόνο το γέλιο των εργατών αλλά και όλων εμάς των περαστικών! Έλεος!!!