Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Summer Camp

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Και φέτος ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βύρωνα διοργανώνει το Αθλητικό Καλοκαιρινό Πρόγραμμα για τα παιδιά του Δημοτικού (summer camp).

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 8 Ιουνίου και το πρόγραμμα θα διεξάγεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στον Αθλητικό Πυρήνα της Εργάνης (κάτω από τα θέατρα Βράχων).

Οι αθλητικές δραστηριότητες είναι προσαρμοσμένες ανάλογα με την ηλικία και το φύλο των παιδιών και θα ξεκινούν από τις 8:30 έως τις 12:00 το μεσημέρι. Θα ακολουθούν οι πολιτιστικές δραστηριότητες, οι οποίες θα πραγματοποιούνται στα «ΑΣΤΡΑ» και στα Θέατρα Βράχων, έως τις 13:30.

Το Summer Camp περιλαμβάνει τις παρακάτω αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες: μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, στίβο, κινητικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, ρυθμική και γενική γυμναστική, παιδικό αερόμπικ, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, προβολή εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών ταινιών.

Για πληροφορίες καλέστε τον Αθλητικό Οργανισμό: 210 7669666, 210 7655144

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια