Διαγωνισμός ΙΝΝΑ

    Ενημέρωση: O διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Οι νικητές θα ειδοποιήθουν με email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσανε, για τον τρόπο παραλαβής των προσκλήσεων.

    Το Βύρωνας.gr σε συνεργασία με την Think+ Advertising, προσφέρει σε 2 τυχερούς από εσάς 2 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία της INNA που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου, το κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ.

    Αν και η συναυλία πραγματοποιέιται εκτός των ορίων του Βύρωνα, οι διοργανωτές είναι Βυρωνιώτες και μας παραχώρησαν τις προσκλήσεις.

    Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο και Εmail) στην παρακάτω φόρμα, μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιουνίου και ώρα  11:59π.μ.

    Η κλήρωση θα γίνει μέσω του random.org και οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω email.

    Η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνει από τα ταμεία του γηπέδου με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς.

    Σημείωση: Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν και θα διαγραφούν αφότου ολοκληρωθεί η κλήρωση.


    Πληροφορίες για την Συναυλία


    Στις 4 Ιουνίου, το κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ υποδέχεται τη μεγαλύτερη συναυλία στο χώρο της dance σκηνής.

    Για πρώτη φορά στην Αθήνα, το διάσημο pop idol INNA έρχεται να μας ξεσηκώσει με την μοναδική της παρουσία και ερμηνεία των αγαπημένων μας κομματιών (HOT, LOVE, DEJA VU, AMAZING).
    Από τα πιο hot ονόματα, η INNA ξετρελαίνει το ελληνικό κοινό με τις επιτυχίες της ενώ οι sold out εμφανίσεις της και η σταθερή παρουσία της στο top 10 των charts ανά τον κόσμο αποδεικνύουν πως πρόκειται για το πιο αγαπημένο είδωλο παγκοσμίως!

    Μαζί της θα βρίσκονται δύο διάσημα συγκροτήματα από τη Ρουμανία οι Residence Deejays (SEXY LOVE) και οι Deepcentral (IN LOVE),ενώ η έναρξη της βραδιάς θα γίνει με special guest Dj την Άντζελα Παντελή!

    Περισσότερες λεπτομέρειες: http://think-plus.gr/inna/

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

    Εγγραφή σε ενημερώσεις
    Ειδοποίηση για
    guest

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    0 Σχόλια
    Ενσωματωμένα σχόλια
    Δείτε όλα τα σχόλια