Eλάτε να βάλουμε πραγματική γεύση στον αθλητισμό του Βύρωνα!

Πηγή: A.O. Καρέα

Την Τετάρτη 19 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Μυρακτής με την  τελευταία νίκη της η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Καρέα που γιόρτασε  την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία της Β’ ΕΣΚΑ.

Αυτό που άλλαξε  ποιοτικά την διάθεση του γηπέδου την Τετάρτη 19/5 και αντάμειψε τους αθλητές όχι μόνο του Αθλητικού Ομίλου Καρέα αλλά και της Ένωσης Βύρωνα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ,  ήταν πρωταρχικά η παρουσία των ακαδημιών και αυριανών αθλητών της ομάδας του Α .Ο. Καρέα, μία απλή μικροφωνική που έδωσε άλλη αίσθηση στο γήπεδο και φυσικά  η διαφοροποιημένη διάθεση των είκοσι αθλητών  που ένιωθαν «κάτι» … ένιωθαν τον παλμό του αθλητή που σε ένα τέτοιο περιβάλλον «κάνει κέφι»!

Τα παιδιά των ακαδημιών ,χωρίς δεύτερη σκέψη στο ημίχρονο του αγώνα ξεχύθηκαν  αυθόρμητα μόνα τους μέσα στο γήπεδο να παίξουν … και από φίλαθλοι έγιναν οι πρωταγωνιστές αθλητές  ,ότι πιο όμορφο και πιο ενθαρρυντικό.

Σαν ένα αγώνα από το ‘Όραμα του μέλλοντος  , εκείνου του μέλλοντος που αν δεν το ακολουθήσουμε σήμερα ,  ίσως στα γήπεδα του Βύρωνα απολαμβάνουμε τα επόμενα χρόνια ,πολλές και καλές συναυλίες, όμορφες και καλοοργανωμένες συγκεντρώσεις κάθε είδους , αλλά Βυρωνιώτικο αθλητισμό… «όχι» .

Μερικές  εικόνες που πρέπει να κρατήσουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να κάνουμε αλλαγές , κυρίως σε «νοοτροπία» :

  • Υποδομές Υποδομές Υποδομές
  • Προπονητές και παράγοντες (που στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να είναι, Γονείς, παλιοί αθλητές, Παιδαγωγοί,γιατί αυτοί μπορούν να έχουν αληθινό ενδιαφέρον) με  έμφαση και εξειδίκευση στις μικρές ηλικίες.
  • Εξέδρες  γεμάτες με μικρά παιδιά και γονείς…
  • Ημίχρονο αγώνων με ακαδημίες που πατούν το γήπεδο παίζοντας και θα περιμένουν με ανυπομονησία  τις στιγμές που θα γίνουν αθλητές να παίζουν σαν τους μεγάλους…
  • Μουσική δυνατά στα ηχεία των γηπέδων και  διάθεση διασκέδασης στα γήπεδα του Βύρωνα, γιατί ο αθλητισμός  ,οι αθλητές , οι φίλαθλοι  , θέλουν τα γήπεδα να γιορτάζουν σαν να βρίσκονται σε πάρτυ και όχι εγκαταστάσεις μουντές που φέρνουν κατάθλιψη και διοργανωτές – παράγοντες- συμμετέχοντες , που κάνουν αγγαρεία με σκέψη «άντε να τελειώνουμε».
  • Αντίπαλες ομάδες – διαιτητές – φίλαθλοι αντιπάλων, που θα χαίροντε την «αθλητική» έδρα σου ,αξιώνοντας ,ότι αναζητούν πολύ απλά και οι φιλοξενούμενοι προσκεκλημένοι στα σπίτια μας  ,που θα αναγνωρίζουν χάσουν κερδίσουν ότι είμαστε πολιτισμένοι και παράγουμε πολιτισμό ,ότι είμαστε οραματιστές και λειτουργούμε έχοντας όραμα  με στόχους ,ξέροντας τι θέλουμε και που το πάμε, όχι για το «σήμερα» ,αλλά για το «κάθε μέρα» !!! Σε αντίθεση με γνωστούς  «ούγκ» ψευτοτσαμπουκάδες ,τραμπούκους των γηπέδων που νομίζουν ότι τελικά η παλιομοδίτικη τρομοκρατία εξέδρας -αγωνιστικού χώρου δημιουργεί μία «φήμη» που τους κάνει αναγνωρίσιμους και τους βοηθά να  ισχυροποιηθούν στον αθλητισμό ,που εμείς δεν αναγνωρίζουμε και δεν θέλουμε …

Είναι τώρα η ευκαιρία θα το πούμε για άλλη μία φορά , όσοι  έχουν βαρεθεί ή έχουν κουραστεί θα τους ευγνομωνούμε αν σήμερα αποφασίσουν να ξεκουραστούν

Πρέπει να  αφήσουν χώρο σε όσους μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στο όραμα , σε όλους αυτούς που  έχουν να δώσουν στον αθλητισμό της περιοχής μας φρεσκάδα και μέλλον.

Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουμε τα παιδιά στα γήπεδα ούτε να αλλάξουμε αυτή τη μίζερη μέτρια και τσαλακωμένη σελίδα χωρίς « Όραμα , Αξίες και Στόχους».

Πως και ποιός μπορεί να χαρεί κάτι που δεν το χαίρετε κανείς τελικά ;

Ποιος μπορεί να αντέξει και για πόσο μία υποχρεωτική διεκπεραίωση προπονήσεων , αγώνων, ανούσιων αποτελεσμάτων και άδειων εξεδρών ,στα αρκετά , πολυτελή, πανέμορφα κλειστά γυμναστήρια, του Βύρωνα , χωρίς κέφι και ενδιαφέρον …

Φτάνουν τα γλυκανάλατα , ελάτε να βάλουμε πραγματική γεύση στον αθλητισμό του  Βύρωνα, για τα παιδιά του Βύρωνα και μόνο  !

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο επίκεντρο του αποτελέσματος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Agalmatakia67

Σας περιμένουμε το Σάββατο 12 Ιουνίου σε μια καθιερωμένη γιορτή των παιδιών για 8η συνεχή χρονιά , δεν είστε προσκεκλημένοι είστε συμμετέχοντες,γιατί όσο πιό ισχυρή είναι η ασπίδα για τα παιδιά τόσο πιό πολλά παιδιά μπορεί να συμπεριλάβει …

Κώστας Σταθόπουλος

Μπράβο για το όραμα και τον τρόπο που το εκφράζει το εμπευσμένο κείμενό σας . Κ Σταθόπουλος