Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για ένα ακόμη καλοκαίρι δοκιμάζει τις αντοχές των ονείρων μας και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό παιχνίδι, την Παρασκευή 25/6 στο Θέατρο Βράχων.

Βασίκος μέτοχος της μεγαλύτερης επιτυχίας του χειμώνα, στο μαγαζί που εμφανίζεται, σε συνεργασία με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, ο Βασίλης είναι έτοιμος να ροκάρει τις βραδιές μας και να ταξιδέψει τις σκέψεις μας. Τραγούδια που όλοι τραγουδήσαμε στο παρελθόν, αλλά και από τον καινούριο προσωπικό του δίσκο “Το παιχνίδι παίζεται” θα δώσουν χρώμα και ρυθμό στις ζεστές βραδιές του καλοκαιριού.

Την ομάδα συμπληρώνουν:

Η Τάνια Κικίδη, μουσική σύντροφος του Βασίλη χρόνια τώρα και αγαπητή από όλους μας για την ιδιαίτερη φωνή της αλλά και την αδιαμφισβήτητη on stage δυναμική της παρουσία. Μουσικές αποσκευές της ο προσωπικός της δίσκος “Δύση Ανατολή”.

Η Κατερίνα Μακαβού, μια νέα ερμηνεύτρια αλλά και τραγουδοποιός, συνεχίζει το ταξίδι της μετά από ένα χειμώνα συνεργασίας στο πλευρό του Βασίλη. Μια φωνή ζεστή που όλοι θα αγαπήσετε. Μουσικές αποσκευές ο προσωπικός της δίσκος “Μικρά μυστικά”.

Η Φαίη Μπρουζάκη έρχεται δυναμικά να συμπληρώσει την ομάδα. Εκπρόσωπος μιας άλλης μουσικής σκηνής, η Φαίη έχει ένα μαγικό τρόπο να μας παρασύρει σε soul ήχους ροκάροντας όμως πάνω στη σκηνή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Natasha Sarika

Γνωρίζει κανείς αν προπωλούνται εισιτήρια για τη συναυλία του Β.Παπακωνσταντίνου?? Μέσω διαδικτύου δυστυχώς δε μπορώ να βρω κάτι…σε ότι αφορά προπώληση εισιτηρίων….

shape

Δημαρχείο Βύρωνα
Καραολή & Δημητρίου 32-36 
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ-2.30 μ.μ.

Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα
Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ. 
Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ.-8.00 μ.μ.

Ταμεία Θεάτρων Βράχων:
Από Βύρωνα: Καθημερινά 6.00 μ.μ.-10.00 μ.μ. 
Από Υμηττό: τις ημέρες των παραστάσεων 6.00 μ.μ.-10.00 μ.μ.

Δισκοπωλεία «METROPOLIS»

Δισκοπωλείο «SALINA»
Υμηττού 125, Παγκράτι

Τicket Services
Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)

http://www.ticketservices.gr
τηλ.: 210 7234567

http://www.i-ticket.gr
τηλ. Κρατήσεις: 801-11-60000

myai thai

mipws ksere pote ginontai oi agwnes myai thai sto 8eatro braxwn kai pou mporw na brw eishthrio?

shape

Στις 26 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων “Άννα Συνοδινού”. Για προπώληση εισιτηρίων δες εδώ.