Λ. Μαχαιρίτσας – Γ. Κότσιρας – Αφοδίτη Μάνου – Κίτρινα Ποδήλατα

Πηγή: Καθημερινή

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Αφροδίτη Μάνου και τα Κίτρινα Ποδήλατα ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία και μοναδική συναυλία κάτω από τη σκιά των βράχων την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας χρωστούσαν αυτή την μουσική συνάντηση πολύ καιρό ο ένας στον άλλο. Δυναμικοί εκπρόσωποι του καλού ελληνικού τραγουδιού και οι δύο, μοιράστηκαν αυτό τον χειμώνα για πρώτη φορά τη σκηνή με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη τους συνεργασία υπήρξε δισκογραφική και άφησε πίσω της το single Εφάπαξ, το CD Ξύλινο αλογάκι, αμοιβαία εκτίμηση αλλά και την υπόσχεση για ένα συναυλιακό ραντεβού. Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν ο Γιάννης κι ο Λαυρέντης με φορτίο στις αποσκευές τους το ερμηνευτικό τους ταλέντο και το πλούσιο ρεπερτόριο στήνουν μαζί μια απολαυστική και ταξιδιάρικη, συναυλιακή μουσική γιορτή.

Ο Γιάννης Κότσιρας ρίχνει στο τραπέζι το χαρτί της ερμηνείας και ποντάρει στις δυνατότητές του να φλερτάρει με τον ροκ ήχο, με το έντεχνο αλλά και το λαϊκό τραγούδι στις καλύτερες του στιγμές, πάντα με το ίδιο πάθος. Ο ίδιος έχει να διαλέξει από ένα πλούσιο προσωπικό ρεπερτόριο χωρίς να διστάζει να πρωτοτυπήσει.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σπάνια περίπτωση συνθέτη και ερμηνευτή, φέρνει στη σκηνή μία αφοπλιστική ειλικρίνεια, τραγούδια τρυφερά κι εκρηκτικά, ειρωνικά και σουρεάλ, μελωδίες που μπορεί να κρύβουν μία μικρή θλίψη ή να προετοιμάζουν μια μεγάλη επανάσταση!

Η Αφροδίτη Μάνου, τραγουδίστρια που είναι δύσκολο να χωρέσει κανείς κάτω από μία ετικέτα, συνθέτης και στιχουργός η ίδια, έρχεται στο πάρτυ με αποσκευές γεμάτες τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Τα «Κίτρινα Ποδήλατα», δηλαδή ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς έχουν κατακτήσει το κοινό με τη δυναμικότητά τους πάνω στη σκηνή. Με τραγούδια άλλοτε τρυφερά και άλλοτε κόντρα στο ρεύμα, φέρνουν τα δικά τους λυρικά, ροκ ακούσματα.

Συμμετέχει η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να αφεθούμε στην μελωδική και ιδιαίτερη φωνή της καθώς επίσης και στην μαγεία των τραγουδιών της που επελέγησαν να μας συντροφέψουν στις καλοκαιρινές ψυχαγωγικές μας αποδράσεις.

Τους συνοδεύει μια μοναδική οκταμελής ορχήστρα και τους υποστηρίζει- όπως πάντα- μια ηχοφωτιστική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών.

Το συγκεκριμένο μουσικό σχήμα είναι συμπαραγωγή της «ΜΕΤΡΟ Α.Ε.» και της «ΕΡΩΔΙΟΣ Ε.Π.Ε».

Ώρα έναρξης : 21 :00 – Τιμή εισιτηρίου : 20 ευρώ

Χρήσιμες πληροφορίες:
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα, τηλ.210 7609340, φαξ.210 7664440, 
Θέατρα Βράχων: « Μελίνα Μερκούρη», « Άννα Συνοδινού», τηλ.210 7626438, 210 7626738

Προπώληση εισιτηρίων:

Δημαρχείο Βύρωνα Καραολή & Δημητρίου 32-36, Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ. – 2.30 μ.μ. 
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βύρωνα Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ. Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 π.μ. – 8.00 μ.μ. 
Ταμεία Θεάτρων Βράχων:
Από Βύρωνα: Καθημερινά 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ. 
Από Υμηττό: τις ημέρες των παραστάσεων 6.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.
Δισκοπωλεία «METROPOLIS»
Δισκοπωλείο «SALINA» Υμηττού 125, Παγκράτι
Τicket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
www.ticketservices.gr τηλ.: 210 7234567 
www.i-ticket.gr τηλ. Κρατήσεις: 801-11-60000

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια