Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στο Δήμο Βύρωνα

Πηγή: troktiko.blogspot.com

“Φέτος με την κατακόρυφη αύξηση των τελών κυκλοφορίας όσοι δεν θέλανε να πληρώσουν, βγάλανε τις πινακίδες (άλλοι όχι) και παρατήσανε τα αυτοκίνητα τους μεσα στην πόλη (κακώς γιατί με το που παραδίδανε τις πινακίδες έπρεπε να προσκομήσουν νομίζω και βεβαίωση ότι έχουν πάρκινγκ για το αυτοκίνητο ή ότι θα το αποσύρουνε). Έτσι έχουν γεμίσει οι γειτονιές μας με εγκαταλελειμμένα οχήματα.

Πολλοί δρόμοι στο δήμο του Βύρωνα έχουν γεμίσει με αυτοκίνητα που έχουν εμφανή τα σημάδια της εγκατάληψης, αλλά οι ιδιοκτητες τους που δεν θέλουν να τα αποχωριστούν, τα έχουν μετατρέψει σε εστίες μόλυνσης και κακογουστιάς της πόλης μας, ενώ το σημαντικότερο στερούν και πολύτιμες θέσεις στάθμευσης, κάτι που απασχολεί και συνάμα ταλαιπωρεί πολλούς δημότες.

Τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αυτά δεν έχουν καμια αξία και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλέον απόσυρση, η Δημοτική Αρχή του Βύρωνα επιβάλλεται να εντατικοποιήσει τους τρόπους περισυλλογής τους, ώστε να μην οξυνθεί πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου. Μια βόλτα στις γειτονιές του Βύρωνα θα σας κάνει να πειστείτε για όσα γράφω.

Πολλοί δημότες διαμαρτύρονται γι αυτή την κατάσταση, αλλά παραμένει ως έχει. Οφείλει λοιπόν η δημοτική αρχή να δώσει μια λύση στο πρόβλημά μας.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

2 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
shape

Από την ιστοσελίδα του Δήμου Βύρωνα:

“Σε περίπτωση που θέλετε να ενημερώσετε για κάποιο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο καλέστε τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Βύρωνα στο 210 7648677.”

χαχαχαχαχα

καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!