Ανανέωσαν Χατζηνικολάου, Καλέντζου

Πηγή: SuperBasket

Η παρουσία της Ολγας Χατζηνικολάου και της Τούλας Καλέντζου την φετινή χρονιά ήταν καταλυτική όσον αφορά την κατάκτηση των τριών τροπαίων. Ετσι αμφότερες ανταμείφθηκαν καθώς ανανέωσαν για άλλα δύο χρόνια με μειωμένες αποδοχές με την ομάδα του Αθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού Α.Σ Βύρωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τις διεθνείς αθλήτριες Όλγα Χατζηνικολάου και Δήμητρα Καλέντζου και για τα δύο επόμενα χρόνια.

Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας ο Γεν. Διευθυντής της ομάδας Σωκράτης Ηλιάδης δήλωσε τα εξής:
«Με ευθύνη απέναντι στις γενικότερες οικονομικές δύσκολες συγκυρίες αλλά και σεβασμό στην μέχρι σήμερα προσπάθεια και τις επιτυχίες της ομάδας μας προχωράμε στο σχεδιασμό των επόμενων χρόνων. Με γνώμονα την ανάγκη να παραμείνουμε αξιόπιστοι και συνεπείς, εναρμονιζόμαστε με τα νέα δύσκολα οικονομικά δεδομένα και με μικρότερο προϋπολογισμό αλλά σαφέστατη βούληση για να παραμείνουμε πρωταγωνιστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, ξεκινάμε την νέα προσπάθεια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη την Όλγα και την Δήμητρα και τις συγχαίρουμε για τον ρεαλισμό και την συγκροτημένη προσέγγισή τους στα νέα δεδομένα που διαδραματίζονται στα αθλητικά δρώμενα της χώρας μας.»

Επίσης, η Όλγα Χατζηνικολάου μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου δήλωσε τα εξής: «Δεν χρειάζεται να προβληματιστεί κανείς όταν μια διοίκηση με ειλικρίνεια αλλά και διαχρονική συνέπεια προτείνει ένα συμβόλαιο που ναι μεν είναι προσαρμοσμένο στα δύσκολα δεδομένα της οικονομικής κρίσης που υπάρχει αλλά και που ξέρεις ότι είναι εγγυημένο και τιμητικό. Είμαι χαρούμενη που παραμένω στην οικογένεια του Αθηναϊκού».

Τέλος, η Δήμητρα Καλέντζου δήλωσε τα εξής: « Οι άνθρωποι του Αθηναϊκού ακόμα και στις διαπραγματεύσεις παρέμειναν αξιόπιστοι, ειλικρινείς, επειδή θέλουν να είναι συνεπείς και πρωταγωνιστές. Σκέφτηκα την μέχρι σήμερα συνεργασία μας αλλά και τη γενικότερη κατάσταση και αποφάσισα να ανανεώσω την συνεργασία μου για δύο ακόμα χρόνια. Είναι αναγκαίο όλοι όσοι αγαπούμε το γυναικείο μπάσκετ να παραμείνουμε προσγειωμένοι, ρεαλιστές και να λειτουργήσουμε με σύνεση και σοβαρότητα σε κάθε επιλογή μας. Ευχαριστώ την Διοίκηση του Αθηναϊκού τόσο για τις καθαρές θέσεις του όσο και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια