Ο τελευταίος χορός

Πηγή: wbca.gr

Με ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους πρωταθλητές, επέλεξε ο Αθηναϊκός να κλείσει τη φετινή χρονιά και να κάνει ταυτόχρονα την απονομή του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας την Κυριακή στις 17:00 θα υποδεχθεί στο κλειστό της Εργάνης τον Πρωτέα Βούλας ο οποίος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, σε μια φιλική αναμέτρηση με… φόντο τα τρία τρόπαια.

Μετά τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος και των μεταλλίων στις πρωταθλήτριες, ενώ στο γήπεδο θα υπάρχουν τόσο το τρόπαιο του Euro Cup, όσο και του Κυπέλλου. 
Σας καλούμε όλους λοιπόν για να χειροκροτήσουμε για μια τελευταία φορά φέτος τις αθλήτριες μας, την ομάδα που μας έφερε στην κορυφή της Ευρώπης και διατήρησε τα κεκτημένα στην Ελλάδα, αυτούς που έφεραν για πρώτη φορά το Κύπελλο στον Βύρωνα.

Είναι βέβαιο ότι αυτή η χρονιά θα μείνει στο μυαλό όλων μας ως η καλύτερη της ιστορίας μας, ως η χρονιά που το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ μέσα από τον Αθηναϊκό έζησε στιγμές καταξίωσης, στιγμές μοναδικής χαράς και περηφάνιας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια