Α.Ο.Νέοι Βύρωνα: “Νίκη ψυχολογίας!”

Πηγή: Άθληση

Η επιτυχία επί του Οδυσσέα Αμαρουσίου με 3-1 δεν είναι αρκετή για να αποφύγει η ομάδα τη φάση των “πλέϊ-άουτ”, αλλά ικανή να ανεβάσει το βαθμό αισιοδοξίας στις τάξεις των παικτριών, εν όψει της συνέχειας! Στο πλευρό του προπονητή, Χόνδρου, ο Παπαδούρης, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στα επόμενα ματς!

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο Α.Ο.Ν Βύρωνα, ύστερα από τρεις συνεχείς ήττες τις οποίες είχε υποστεί από Γέρακα, Σάλαμμον και Πήγασο για το Πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΠΑΑ! Το συγκρότημα του Χρήστου Χόνδρου νίκησε χθες το βράδυ με 3-1 σετ τον Οδυσσέα Αμαρουσίου, δείχνοντας πως έχει τις δυνατότητες να διατηρηθεί στην Β’ Κατηγορία! Κάτι το οποίο θα κριθεί στους αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν για τη φάση των πλέϊ-άουτ με την συμμετοχή 8 ομάδων-4 από τον Α΄ και 4 από τον Β’ όμιλο-, οι 2 εκ’ των οποίων συνολικά θα παραμείνουν στην Β’ ΕΣΠΑΑΑ, εν όψει της επόμενης περιόδου.

«Πήγαμε καλά στα δύο πρώτα σετ. Στην πορεία κάναμε μια.. κοιλιά, οι αντίπαλες παίκτριες έπαιξαν καλή άμυνα και μας δυσκόλεψαν το σέρβις. Παρ’ όλα αυτά, μπορέσαμε και κερδίσαμε! Θεωρώ πως η συγκεκριμένη νίκη ήταν νίκη ψυχολογίας γιατί θα βρούμε την συγκεκριμένη ομάδα και στη φάση των πλει-άουτ. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως η ομάδα της βασικής επτάδας έχει περισσότερες Κορασίδες, παρά Γυναίκες, γεγονός που καταδεικνύει την σωστή δουλειά, η οποία γίνεται στα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Ν. Βύρωνα!», ήταν τα λόγια του προπονητή, Χρήστου Χόνδρου στην ‘ΑΘΛΗΣΗ’ μια μέρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα!

Στο χθεσινό ματς, ο κ. Χόνδρος, χρησιμοποίησε τη Μαργαρίτα Ντούρου στη θέση της πασαδόρου, τη Μαρουσιώ Χανιώτη και Γεωργία Μιχαηλίδου ως ακραίες και τη Μαρία Μπονοβόλια ως διαγώνια. Οι Αλίκη Στεργίου και Αναστασία Καρίτσα έπαιξαν στις θέσεις των κεντρικών, ενώ η Χρυσάνθη Παύλου σ’ αυτή του λίμπερο! Κατά τη διάρκεια του ματς, χρόνο συμμετοχής έλαβε η διαγώνια, Γιάννα Μουλιάβκα και οι ακραίες, Ελευθερία Μανατογιάννη και Σταυρίνα Χατζηαγγελή. Αντίθετα, απούσες ήταν η κεντρική, Ροζάνα Καμινάρα και η ακραία, Βιβή Αθανασίου, λόγω αυξημένων εκπαιδευτικών υποχρεώσεων!

Στον πάγκο του Α.Ο.Ν Βύρωνα, πέρα από τον Χρήστο Χόνδρο, βρισκόταν χθες και ο προπονητής του ανδρικού συγκροτήματος, Μάριος Παπαδούρης. Ο εν λόγω προπονητής βοήθησε με τις γνώσεις του τον κ. Χόνδρο, ενώ είναι πιθανό να δώσει το παρών και στα υπόλοιπα ματς του τμήματος στο φετινό Πρωτάθλημα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια