Ρίχνει τους τόνους ο Δικαιουλάκος

Πηγή: BasketBlog

Η πρόκριση στον τελικό του EuroCup αποτελεί δικαίωση των ανθρώπων του Αθηναϊκού, οι οποίοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα παιχνίδια με τη Ναντέζντα. Ο τεχνικός της ομάδας του Βύρωνα, Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος βρέθηκε στη Λετονία για την επίσημη παρουσίασή του από τη μπασκετική ομοσπονδία της χώρας, αναφέρθηκε στη συμμετοχή των “ερυθροκίτρινων” στον τελικό της δεύτερης της τάξει διασσυλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ζητώντας να ξεχαστούν οι πανηγυρισμοί, ενώ ξεκαθάρισε πως πριν από τη ρωσική ομάδα, ο Αθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο

Το ότι προκριθήκαμε στον τελικό του EuroCup είναι αναμφισβήτητα μια τεράστια επιτυχία για τον Αθηναϊκό αλλά και γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. Χωρίς καμία προσπάθεια υποτίμησης του, εμείς στην ομάδα το βλέπουμε σαν φυσιολογική εξέλιξη όλων όσων προηγήθηκαν τους περασμένους μήνες.

Μια ομάδα η οποία δούλευε πιο σκληρά και απ’ ότι ζητούσαμε, παίκτριες οι οποίες αρκετές φορές δουλεύουνε ατομικά και εκτός των προγραμματισμένων προπονήσεων, αθλήτριες με σωστή νοοτροπία. Έβαλαν μόνες τους τον πήχη ψηλά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Επειδή όμως διαισθανόμαστε ότι τα καλύτερα έρχονται στους δύο τελικούς που έχουμε μπροστά μας, θέλουμε να ρίξουμε τους τόνους, να αφήσουμε για λίγο πίσω τους πανηγυρισμούς και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι με τον Πανιώνιο και εν συνεχεία για την Ναντέζντα.

Η ζωή συνεχίζεται κι εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε στο χθες γιατί κοιτάμε πάντα στο μέλλον. Σαν μια τελευταία αναφορά όμως θα θέλαμε όλοι μέσα στην ομάδα να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε τόσο θερμά, όπως επίσης και την ΕΟΚ αλλά και αρκετές ομάδες της Α1, οι οποίες μας διευκολύνουν σε αλλαγές ωρών και ημερών έτσι ώστε να είμαστε πιο προετοιμασμένοι στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια