Νίκος Χαρδαλιάς: “Τα αυτονόητα στο Βύρωνα δεν είναι διεκδικούμενα”

Πηγή: stifora.gr

Την πεποίθησή του πως «τα αυτονόητα δεν είναι διεκδικούμενα στο Δήμο Βύρωνα» εξέφρασε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του dimarxe.gr κληθείς να σχολιάσει την ενημέρωση των πολιτών μέσω των επίσημων ιστοσελίδων των Δήμων.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ένας Δήμος που σέβεται την ανάγκη των πολιτών του για ενημέρωση, και θέλει τους πολίτες ενημερωμένους και ενεργούς, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει είναι να τους τροφοδοτεί με ενημέρωση έτσι ώστε να μπορούν να δηλώνουν παρόντες».

Ακόμα, ο κ. Χαρδαλιάς αποκάλυψε πως εντός των επόμενων ημερών το site του Δήμου Βύρωνα θα ακολουθήσει τη λογική της «ανοιχτής δημοκρατίας» αναρτώντας οπτικοακουστικό υλικό από τα δημοτικά συμβούλια, ώστε οι πολίτες να μπορούν να έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή και ώρα.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε μία ακόμα καινοτομία που θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα: «Σε δέκα πλατείες και δημόσιους χώρους της πόλης οι δημότες θα μπορούν να έχουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο».

Μιλώντας για τη δυνατότητα των κατοίκων της πόλης του να θέτουν τις δικές τους προτάσεις στο Δήμαρχο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου www.dimosbyrona.gr ο κύριος Χαρδαλιάς δήλωσε: «Σε όποιο σχέδιο και όραμα έχουμε για την πόλη, η απλή άποψη του πολίτη μπορεί να είναι χρήσιμη στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Θέλουμε ενεργούς πολίτες, συμμέτοχους… Όλοι μαζί να χτίσουμε την πόλη της επόμενης γενιάς».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια