Νέοι Βύρωνα: “Θα κερδίσουμε!”

Πηγή: Άθληση

Μια εβδομάδα μετά την εκτός έδρας επιτυχία με αντίπαλο το Ν.Ο Δήλεσι, ο Α.Ο.Νέοι Βύρωνα καλείται να δώσει ένα ακόμα ιδιαίτερα δύσκολο ματς με το Κολλέγιο Αθηνών. Στόχος των ανθρώπων του τμήματος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ώστε να διατηρήσει η ομάδα το πλεονέκτημα για τον τερματισμό της στη 2η θέση, παρά τις απουσίες αθλητών.

Συγκεκριμένα, οι Δρακόπουλος, Ζαμπέτας και Σεβαστός δε θα δώσουν το παρών στην κρίσιμη αποψινή μάχη, κάτι που προβληματίζει τον προπονητή, Μάριο Παπαδούρη, χωρίς, όμως, να μπορεί να κάνει κάτι γι? αυτό!

Παρ? όλα αυτά, στις τάξεις των ανθρώπων του Α.Ο. Νέοι Βύρωνα υπάρχει η πίστη πως το τμήμα θα κερδίσει τον αντίπαλο του, κάτι το οποίο είναι καταφανές από τις παρακάτω δηλώσεις του διαγώνιου, Αντώνη Ξηδερού, στην «ΑΘΛΗΣΗ». «Θα παίξουμε καλά και πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι, όπως ελπίζουμε για κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα κάνουμε καλή εμφάνιση». Ο τεχνικός του τμήματος, Μάριος Παπαδούρης με δηλώσεις του στην «ΑΘΛΗΣΗ», στάθηκε, κυρίως, στις απουσίες των τριών αθλητών του, προσθέτοντας η ομάδα του θα επιδιώξει να καταβάλει την αντίσταση του αντιπάλου του. «Εξακολουθούμε να έχουμε τις ίδιες απουσίες (Σεβαστός, Φραγκούλης, Δρακόπουλος). Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Αν και δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία αυτή την εβδομάδα, λόγω προβλημάτων ασθενειών, θα προσπαθήσουμε για τη νίκη.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια