Μ. Χρυσοχοΐδης: «Οδυνηρό γεγονός» ο θάνατος του 25χρονου

Πηγή: Ναυτεμπορική

«Δόθηκε μία κρίσιμη μάχη, με βαρύ ωστόσο τίμημα», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στο Βύρωνα κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 25χρονος πολίτης.

Αναφερόμενος στο χαμό του 25χρονου ο υπουργός δήλωσε πως είναι «ένα οδυνηρό γεγονός για μας, που μας προβληματίζει όλους». «Υπάρχει θρήνος γιατί χάθηκε ένας νέος άνθρωπος, από την άλλη πλευρά έχουν συλληφθεί ίσως οι πιο επικίνδυνοι κακοποιοί που έχουν καταγραφεί στο ιστορικό της εγκληματικότητας της χώρας μας», πρόσθεσε.

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του 25χρονου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Το μήνυμα του κ. Παπούλια έχει ως εξής: «Εκφράζω τη βαθειά μου θλίψη για τον άδικο χαμό ενός αθώου συμπολίτη μας. Στην οικογένεια του Nikollas Todi και στους δικούς του ανθρώπους μεταφέρω την αμέριστη συμπαράστασή μου και εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια