Μιά πραγματική “ασπίδα προστασίας” της υγείας μας στο Βύρωνα

«Την Πέμπτη 4/2/2010 το βράδυ εξ αιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισα , διακομίσθηκα εκτάκτως στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα. Εκεί οι γιατροί οι νοσηλεύτριες αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό της εφημερίας με έκαναν να νιώσω στον μέγιστο βαθμό την έννοια του «ενδιαφέροντος», που είναι ίσως η  βασική ανάγκη κάθε ασθενή όταν βρίσκεται σε κατάσταση κινδύνου.

Έχοντας αρνητικές εμπειρίες από αντίστοιχες περιπτώσεις εφημεριών στα νοσοκομεία της Αθήνας , εντός του Κ. Υ. ένιωσα ουσιαστικά , την διαφορά της παροχής υπηρεσιών υγείας και το μεγάλο όφελος που έχουμε πλέον δίπλα στα σπίτια μας από το Κέντρο Υγείας Βύρωνα.  Δεν ήταν μόνο η άψογη συμπεριφορά τους σαν επιστήμονες, αλλά ο συνδυασμός της ανθρώπινης προσέγγισης και της υγειονομικής φροντίδας μαζί ,που με έκαναν να σκεφτώ την πολυτιμότητα τους.

Έπειτα από την αρχική αντιμετώπιση της κατάστασης μου ,τις εξετάσεις που μου έγιναν ,μου δόθηκαν συστάσεις και μου πρότειναν να επισκεφτώ και ένα νοσοκομείο για την πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της κατάστασης μου, όπως και έγινε.

Αργά το βράδυ όταν επέστρεψα στο σπίτι μου, προς έκπληξη μου, δέχθηκα τηλεφώνημα από τον ιατρό της εφημερίας του Κέντρου Υγείας Βύρωνα,  που ήθελε να ενημερωθεί  για την εξέλιξη της κατάστασης μου, αλλά ταυτόχρονα να με καθησυχάσει .

Δεν έχω λόγια ?

Θέλω να  εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον σεβασμό μου έπειτα από αυτή την εμπειρία μου ,σε εσάς όλους που συμμετέχετε σε αυτή την “ασπίδα προστασίας” της υγείας  μας στο Βύρωνα  .

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την ανεκτίμητη προσφορά σας σε εμάς!»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια