Παιδιά αύριο μην έρθετε για προπόνηση – Θα φάμε πίτα!

Η Ένωση Βύρωνα έχει  60 (εξήντα) κορίτσια ηλικίας 9 – 14 χρονών στις ακαδημίες βόλεϊ, σαν αυτά στη φωτογραφία,  που προσπαθεί να τους μάθει τον αθλητικό τρόπο ζωής,  μόνο κάθε Σάββατο και Κυριακή δυστυχώς λόγω φορτωμένου προγράμματος στο  κλειστό δημοτικό γυμναστήριο ( διπλά στο νεκροταφείο).

Τα παιδιά αυτά περιμένουν με ανυπομονησία ποτέ θα έρθει το σαββατοκύριακο και οι γονείς τους συνεχώς διαμαρτύρονται γιατί δεν κάνουν περισσότερες προπονήσεις.

Αυτή τη Κυριακή λοιπόν δεν θα κάνουν προπόνηση γιατί ο κ. Δήμαρχος αποφάσισε να κόψει ο Αθηναϊκός την πίτα του, την ώρα της προπόνησης μας. Και εμείς ρωτάμε γιατί δεν κόβει τη πίτα του ο Αθηναϊκός στο κλειστό γυμναστήριο στα σχολεία, που τα χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά, ή  στα Άστρα η τέλος πάντων κάποια άλλη ώρα, όπως π.χ. το Σάββατο  20 /2 το βράδυ που το γήπεδο είναι άδειο.

Λύσεις  σίγουρα θα υπήρχαν, συνεννόηση όμως δεν υπάρχει!

Ερώτηση – καταγγελία από την Ένωση Βύρωνα προς  τον Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βύρωνα:

«Να μας γνωστοποιήσει εγγράφως ο Α.Ο.Δ.Β. εάν η αίθουσα γυμναστικής στο κλειστό ΕΡΓΑΝΗΣ είναι”ιδιόκτητη του Αθηναϊκού” και εάν όχι γιατί απαγορεύεται στην Ένωση Βύρωνα να γυμνάζεται…»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Agalmatakia67