Δικαιουλάκος: Συγχαρητήρια σε όλες

Πηγή: SuperBasket

Ο Αθηναϊκός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Eurocup και ο προπονητής της ομάδας Τζώρτζης Δικαιουλάκος είχε κάθε λόγο να είναι πανευτυχής…

“Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες, σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια που κάναμε. Σε όλους μέσα και έξω από το αγωνιστικό τμήμα. Είναι σίγουρα πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά επιφυλασσόμαστε για τα καλύτερα. Θα παλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε μέχρι τον τελικό”, δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: “Τα κορίτσια είχαν καταλάβει πως αν ερχόμασταν με στόχο να κρατήσουμε το +24, ήταν πολύ πιθανό να χάσουμε. Αν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζεις παντού και πάνω σε αυτό δουλέψαμε. Συγχαρητήρια τόσο για την νοοτροπία των κοριτσιών σε αυτό το κομμάτι όσο και για το αγωνιστικό και την πρόκριση. Ας μου επιτραπεί να κάνω και μια ειδική αναφορά στην Γουίγκινς η οποία παρότι άρρωστη και τραυματίας επέμενε να παίξει και να μας βοηθήσει”.

Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή γιόρτασε την πρόκριση ενώ σε πρώτο πλάνο ήταν η Ελληνική σημαία. Κοντά στο “καμάρι” του Βύρωνα βρέθηκε και ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έσπευσε τα αποδυτήρια να συγχαρεί τις παίκτριες και το τεχνικό τιμ γι’ αυτή την ιστορική πρόκριση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια